boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Gentinnes

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Gentinnes? Benieuwd welke supermarkt nu open is, of welke op zondag open zijn? Hier lees jij alle relevante details betreffende supermarkten in Gentinnes. Wil jij boodschappen als bijv. Postzegels, barbecue en Diepvriesgroente of producten van onder andere Clearwater Cove en Grand’Italia via internet bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook praktische nieuwsberichten over de nieuwste trend: de boodschappen online bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €35 tot €40 per winkelbezoek. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Een groeiend aantal consumenten bestellen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij welke supers kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Onderaan tref je de winkels. Maak een keuzen uit de shops en zoek naar praktische details. [jobs location=Gentinnes-Waals Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Gentinnes

Welke supermarkt is nu open in Gentinnes?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment geopend? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Spar, Coop, Albert Heijn en Lidl en Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Ekoplaza. Met name bij de grote filialen. Doorgaans kun jij daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze supermarkt-zoeker kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Selecteer een supermarkt en bekijk of de winkel nu geopend is. Al gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt genk

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Gentinnes?

Is het buiten openingstijden? Probeer dan eens online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Om en nabij Waals Brabant constateren we opvallend veel bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Zeep – intiem of Buitenlands van geliefde merken als LambWeston en Labello op een door jou gekozen moment thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel internet-supers heb je alle artikelen verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen webshops

Online aanbiedingen bekijken

* Goed om te weten: → Vind online supermarkten in de provincie Waals Brabant. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt gembloux.

Pick Up Point Gentinnes

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Gentinnes wat voor jou. Je hebt dan de voordelen van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen wanneer jij wilt. Alles van Schouderkarbonade tot Diepvriesgroente en spullen van merken als Toyjoy of Herome, kun je zonder kosten ophalen bij het supermarkt afhaalpunt. Let op: houd je niet van koken? Kies dan ook voor een vriesverse maaltijd als Blini met wilde zalm, Halskarbonade in jus Witlof met bacon Krieltjes of Broodje Zalm Salade. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en smullen maar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Gentinnes

Leave a Comment