boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Genly

Boodschappen doen bij een supermarkt in Genly? Nieuwsgierig welke supermarkt nu geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Hier tref je alle relevante data rondom supermarkten in Genly. Meteen boodschappen als bijv. Volkoren vlees, Diepvries soepen en Gegrilde paprika of boodschappen van merken als Comte du Haut-Lesc. en Pellini online inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook alle gegevens over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 120 bezoeken per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €30 tot €35 per boodschappenlijstje. Een hype is momenteel daarnaast online boodschappen bestellen. Een groeiend aantal mensen doen hun aankopen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondag boodschappen doen? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?Onderaan bekijk je de supers. Tik op een zaak naar keuzen en spot meer details. [jobs location=Genly-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Genly

Welke supermarkt is nu geopend in Genly?

Vandaag nog boodschappen doen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Gelukkig: veel shops in de omgeving hebben zeer aangename openingstijden. Bij shops van Plus, Albert Heijn, Spar, Jumbo en ook Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Ook het geval voor onder andere Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Op reguliere dagen kan jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze zoekfunctie kun je supermarkten bekijken die vlakbij zijn. Klik op jouw voorkeur en bekijk de actuele openingstijden.Is de super al dicht? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. Kan ik dat ook? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt gembes

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Genly?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Om en nabij Henegouwen merken we een groeiend aantal supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alles wat je nodig hebt; Wc-papier en/of Couscous van bijvoorbeeld Maximus en/of The O probleemloos bij jou afgeleverd aan huis. Dat is toch geweldig? Maak een keuze voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Dikwijls heb je je bestelling razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar geld op je boodschappen

* Goed om te weten: → Bekijk online supermarkten in de buurt van Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt gelrode.

Pick Up Point Genly

Wil jij online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgdienst? Kies dan voor een pick-up point in Genly wat voor jou. Jij benut dan de voordelen van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Eigenlijk alle producten als Bolletjes t/m Room en goederen van erkende merken als HG en Robertson’s, kun je zonder kosten ophalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Misschien relevant voor jou: geen tijd om te koken? Scoor dan een ambachtelijke maaltijd als Scholfilet met een kruimel-korstje en olijven, Runderlapje rodewijnsaus, rustica, spinazie, doperwten, truffelpuree of Broodje Peper Paté. Een paar minuten opwarmen, en smullen maar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Genly

Leave a Comment