boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Gembloux

Zoek je de beste supermarkt in Gembloux? Wil je weten welkesuper vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op Supermarktvergelijken.com lees jij alle relevante informatie betreffende supermarkten in Gembloux. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als Aardappelen, Vanille vla en Bruin vlees of supermarkt-producten van topmerken als Tyskie en Brinky op internet kopen en bezorgen? Jij checkt hier ook praktische nieuwsberichten over opties m.b.t. online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar meer dan 100 bezoekjes per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 per aankoop. Een trend van de laatste maanden is de supermarkt waar je online kan bestellen. Meer en meer huishoudens maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Meer weten over welke supermarkt vandaag open is? Bij wie kan ik op zondagen boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onderaan tref je alle supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en spot meer details. [jobs location=Gembloux-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Gembloux

Welke supermarkt is nu geopend in Gembloux?

Op dit moment een supermarkt vinden om te shoppen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Plus, Coop, Spar, Jumbo of bijv. Lidl en Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Dit is niet anders voor onder andere Ekoplaza. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Bovenaan deze pagina kan jij supermarkten spotten die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en check of de winkel open is of niet. Al gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt – wanneer jij dat wil – gewoon online boodschappen doen. Meer weten? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Nu ook online: alles over Supermarkt gellik

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Gembloux?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Om en nabij Namen merken we een groeiend aantal boodschappen bezorgdiensten. De meeste artikelen als Glutenvrije en/of Boodschappentas van betrouwbare merken als Omer of Coconut Collaborativ gemakkelijk bij jou afgeleverd aan huis. Wat kan er prettiger zijn? Jij kiest zelf: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel internet-supers heb je alle boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Check de beste aanbiedingen

* Hint: → Zoek online supermarkten in de streek Namen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt geetbets.

Pick Up Point Gembloux

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Gembloux een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een door jou gekozen moment. Eigenlijk alle producten als Soepvlees tot Was en spullen van merken als Zovirax of Vifit, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt ophaalpunt. Handig: chronisch tijdgebrek? Kies dan ook voor een kant-en-klaar maaltijd als Griet uit de oven met witte wijnsaus, Gehakt in kappertjessaus of Broodje Filet American. Een paar minuten opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Gembloux

Leave a Comment