boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Geluwe

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Geluwe? Uitzoeken welke supermarkt vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website lees je alle handige informatie rondom supermarkten in Geluwe. Nu boodschappen als bijvoorbeeld Weerstand en energie, Friet en Fijne koeken of boodschappen van geliefde merken als Ravenswood en Salceda online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt daar ook up-to date informatie over opties m.b.t. online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 120 bezoeken per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €35 tot €40 per bestelling. Wat sterk in opkomst is, is ook online boodschappen doen. Al honderden boodschappers kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke winkels kan ik op een feestdag mijn boodschappen inslaan? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Onderaan check je de winkels. Kies een winkel en vind alles wat je moet weten. [jobs location=Geluwe-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Geluwe

Welke supermarkt is nu geopend in Geluwe?

Direct de supermarkt bezoeken? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Pluspunt: bedrijven in deze regio hebben doorgaans vrij lange openingstijden. Bij filialen van Coop, Albert Heijn, Spar, Plus en natuurlijk Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Dit geldt ook voor winkels als Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en achterhaal de actuele openingstijden.Ben je al te laat? Dat is niet onoverkomelijk. Je kan nu 24/7 gewoon online boodschappen doen. Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Ook interessant: Supermarkt gelbressee

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Geluwe?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van West-Vlaanderen constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Pesto en Spareribs en sate van erkende merken als Color Reus en King eenvoudig aan huis bezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Kies zelf voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Niet zelden heb jij alle artikelen binnen 24 uur in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar geld op je boodschappen

* Mis dit niet: → Check alle online supermarkten in de regio West-Vlaanderen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt geer.

Pick Up Point Geluwe

Direct online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de service aan huis? In dat geval zijn de pick-up points in Geluwe een prima methode. Je geniet dan van het gemak van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. De meeste boodschappen zoals Theelicht- en kaarshouders t/m Dipsauzen en spullen van topmerken als Chocomel en Bonzo, pik jij vaak gratis op bij het supermarkt afhaalpunt. Handig: geen tijd om te koken? Bestel dan een vriesverse maaltijd als Gestoomde kabeljauw met muntsalsa, Doperwtenpuree of Stamppot spruitjes met chorizo. 10 minuutjes opwarmen, en smullen maar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Geluwe

Leave a Comment