boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Gelrode

Zoek je de beste supermarkt in Gelrode? Nieuwsgierig welke supermarkt nu geopend is, of waar een koopzondag is? Hier vind jij alle bruikbare feiten met betrekking tot supermarkten in Gelrode. Wil jij boodschappen zoals Vuilniszakken, Koffie en Cake of producten van merken als Scotch en Mandarine online bestellen en bezorgen? Je vindt hier ook alle details over boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? En vaak ook: gemiddeld zo’n 12 bezoekjes per maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 tot €30 per winkelbezoek. Een hype is momenteel de supermarkt waar je online kan bestellen. Opvallend veel mensen bezoeken de internet-supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Nieuwsgierig welke super op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik op een feestdag terecht?En niet onbelangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden check je de supers. Kies een geschikt bedrijf en vind meer details. [jobs location=Gelrode-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Gelrode

Welke supermarkt is nu geopend in Gelrode?

Vandaag nog belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Een groot voordeel: de supers hier hebben ruime openingstijden. Bij filialen van Plus, Albert Heijn, Spar, Jumbo en ook Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde verhaal voor winkels als Dirk. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Handig: je kunt daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op jouw voorkeur en raadpleeg of de super de deuren geopend heeft. Dicht? Niet getreurd. Jij kan de hele dag door online boodschappen doen.Kan ik dat ook? Rechts tref je aanvullende details. Bekijk ook alle info over Supermarkt geest-gerompont-petit-rosiere

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Gelrode?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de regio Vlaams Brabant vind je steeds meer opties voor bezorgservices. De meeste artikelen als Keukentextiel of Geitenmelk van erkende merken als Help en/of Imperial wanneer het jou uitkomt thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Maak een keuze voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij alle boodschappen verrassend snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind en vergelijk alle supers

Check de openingstijden

Webshops van supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Let op: → Vergelijk alle online supermarkten in de buurt van Vlaams Brabant. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt gedinne.

Pick Up Point Gelrode

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Gelrode een prima methode. Je geniet dan van de vele voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Eigenlijk alle producten als Toiletpapier t/m Gedroogde groente en artikelen van geliefde merken als Hakubaku en Voltaren, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: heb je weinig tijd? Kies dan ook voor een vriesverse maaltijd als Roerbak van garnalen en mosselen met gele rijst, Rundergehakt, witlof, aardappelpuree of Nasi goreng speciaal, kip in satésaus. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Gelrode

Leave a Comment