boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Geetbets

Boodschappen doen bij een supermarkt in Geetbets? Wil je weten welkesuper op dit moment open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier vind je alle handige informatie over de supermarkten in Geetbets. Direct boodschappen als bijv. Salami, Frites/patat en Ribkarbonade of producten van bijvoorbeeld Bobby’s en Sera op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook alle tips over opties m.b.t. online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt meer dan 100 bezoekjes per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €20 tot €25 per winkelbezoek. Wat sterk in opkomst is, is daarnaast online boodschappen bestellen. Meer en meer mensen maken er gebruik van, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op een feestdag mijn boodschappen inslaan? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Zometeen bekijk je de regionale supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en check belangrijke gegevens. [jobs location=Geetbets-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Geetbets

Welke supermarkt is nu geopend in Geetbets?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment open? Ideaal: de supers in deze regio werken met klantvriendelijke openingstijden. Bij filialen van Spar, Albert Heijn, Coop, Plus en ook Lidl en de Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor filialen van Deen. Met name bij de grote filialen. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Klik op jouw voorkeur en achterhaal of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Dicht? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. Kan ik dat ook? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt gavere

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Geetbets?

Is de winkel niet geopend? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de omgeving van Vlaams Brabant vind je steeds meer opties voor bezorgservices. Alle benodigde boodschappen als Rustieke kaarsen en/of Huid en haar en nagel van betrouwbare merken als John Player Special of Jules de Strooper wanneer het jou uitkomt laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? Kies zelf voor de bezorgservice of het pick-up point. Bij de meeste supers heb jij alle boodschappen voordelig en snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind alle belangrijke supers

Achterhaal openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar geld op je boodschappen

* Let op: → Zoek online supermarkten in de regio Vlaams Brabant. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt galmaarden.

Pick Up Point Geetbets

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een thuisbezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Geetbets een bruikbaar alternatief. Jij benut dan de voordelen van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. Alles van Frituur tot Broden en artikelen van bijvoorbeeld McCain of Dalwhinnie, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: houd je niet van koken? Scoor dan een magnetronmaaltijd als Heek met serranoham en sherrysaus, Sukadelapje in jus, sperziebonen en aardappelpuree of Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree. Een paar minuten opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Geetbets

Leave a Comment