boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Froyennes

Meteen shoppen bij een supermarkt in Froyennes? Direct achterhalen super vandaag open is, of welke op zondag open zijn? Onderaan de pagina lees jij alle bruikbare info over de supermarkten in Froyennes. Direct boodschappen zoals bijv. Suikervrije drop, Fruitvla – enkel en Kokoswater of producten van betrouwbare merken als Merza en Landessa via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je treft hier ook bruikbare gegevens over de nieuwe hype: online je boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 keer per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per bezoekje. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Meer en meer boodschappers doen hun aankopen online, en kiezen voor thuisbezorging. Weten welke supermarkt(en) nu open is? Bij welke supers kan ik op een feestdag terecht?En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina tref je de supers. Kies een geschikt bedrijf en spot belangrijke gegevens. [jobs location=Froyennes-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Froyennes

Welke supermarkt is nu geopend in Froyennes?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Handig: veel shops in de omgeving hebben zeer klantvriendelijke openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Spar, Coop, Plus en bijvoorbeeld Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde verhaal voor onder andere Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten in de regio. Kies een winkel en achterhaal of de super momenteel open is. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. De voordelen? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Lees ook meer over Supermarkt freux

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Froyennes?

Sta je voor een dichte supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Henegouwen vind je steeds meer opties voor supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle producten als Sladressing en/of Koffiemelk en koffieroom en creamers van merken als Vergulde Hand en/of Jordans zonder problemen laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? De keuze is aan jou: de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij je bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar op de kassabon

* Advies: → Kijk naar online supermarkten in de regio Henegouwen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt frasnes-lez-buissenal.

Pick Up Point Froyennes

Interesse in online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorger? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Froyennes een prima methode. Je hebt dan de voordelen van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af wanneer jij wilt. Alle boodschappen, van Grilworst t/m Maandverband en spullen van welbekende merken als Olvarit en Balconi, kun je zonder kosten ophalen bij het supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: ontbreekt het je aan tijd? Koop dan zo’n vriesverse maaltijd als Roerbak van garnalen en mosselen met gele rijst, Wild Crunches of Stamppot Hutspot met worst. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Froyennes

Leave a Comment