boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Froidchapelle

Meteen shoppen bij een supermarkt in Froidchapelle? Wil je weten welkesuper vandaag geopend is, of waar een koopzondag is? Hier lees jij alle bruikbare details rondom supermarkten in Froidchapelle. Vandaag nog boodschappen als bijvoorbeeld Cordon bleu, Pepsels en Kipnugget of supermarkt-producten van welbekende merken als Lanson en Balland le vallon via internet inkopen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook alle nieuwsberichten over de trends rondom online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 keer per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per bezoek. Een interessante trend is de supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal boodschappers maken er gebruik van, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondagen mijn inkopen doen? En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder vind je alle supermarkten. Kies een winkel en zoek naar alles wat je moet weten. [jobs location=Froidchapelle-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Froidchapelle

Welke supermarkt is nu geopend in Froidchapelle?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen inslaan? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag open? Pluspunt: de lokale supermarkten hanteren ruime openingstijden. Bij shops van Coop, Albert Heijn, Plus, Jumbo en Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Vaak kan je daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Bovenaan deze pagina vind je supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op jouw voorkeur en lees meer over of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Gesloten? Geen nood. Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Zie ook onze blog over Supermarkt frasnes-lez-anvaing

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Froidchapelle?

Is het buiten openingstijden? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van Henegouwen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgservices. Alle producten als Vloeipapier en Krieltjes van A-merken als Ultra Doux of D’Vine probleemloos aan huis bezorgd. Een uitkomst voor velen! Maak een keuze voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij de meeste supers heb jij alle (verse) boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind en vergelijk alle supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Bespaar op de kassabon

* Handig: → Bezoek direct online supermarkten in de omgeving van Henegouwen. Of bekijk handige info over Online supermarkt francorchamps.

Pick Up Point Froidchapelle

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Froidchapelle een uitkomst. Jij profiteert dan van de vele voordelen van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. De meeste boodschappen zoals Peterselie tot Schriften en notitieOverige en artikelen van geliefde merken als Grans Fassian en Fresh Gourmet, kun je zonder kosten ophalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Tip: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een kant-en-klaar maaltijd als Vispaella met chorizo, Varkensfiletlapje met mosterdroomsaus, bloemkool en gele rijst of Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen. 10 minuutjes opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Froidchapelle

Leave a Comment