boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Freloux

Zoek je de beste supermarkt in Freloux? Uitzoeken welke supermarkt vandaag geopend is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina tref jij vergelijkingen en data rondom supermarkten in Freloux. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen zoals bijv. Foundation, Doucheschuim en Krieltjes of boodschappen van betrouwbare merken als Trek en Lovea via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook praktische details over opties m.b.t. online je boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 a 3 keer per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 per aankoop. Een trend van de laatste maanden is zeker ook de online supermarkt. Meer en meer consumenten gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Weten welke super momenteel geopend is? Bij welke supers kan ik op zondagen boodschappen doen? Ook interessant: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Hieronder check je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een winkel en zoek naar alles wat je moet weten. [jobs location=Freloux-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Freloux

Welke supermarkt is nu open in Freloux?

Snel boodschappen inslaan? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: de supers in deze regio werken met aangename openingstijden. Bij filialen van Coop, Plus, Jumbo, Spar en natuurlijk Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Meestal kan je hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven zoek je de supermarkten dicht bij jou in de buurt. Tik op een super en bekijk op dit moment open is. Gesloten? Geen nood. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Lees verderop meer over deze service. Ook interessant: Supermarkt franiere

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Freloux?

Is het buiten openingstijden? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Rondom Luik zijn er steeds meer boodschappen bezorgdiensten. De meeste artikelen als Neutral of Hollandse diepvries maaltijden van geliefde merken als Plantur of Continental Bakeries vlug en voordelig thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Het is jouw feestje: bezorgen of afhalen. Niet zelden heb jij de aankopen voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen winkels online

Check de beste aanbiedingen

* Hint: → Bezoek direct online supermarkten in de provincie Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt franc-waret.

Pick Up Point Freloux

Wil jij ook online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorger? Kies dan voor een pick-up point in Freloux erg relevant voor jou. Jij benut dan het gemak van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Snoep en koek en chips t/m Spons en alles van A-merken als Crystallum en Arcuisine, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Handig: heb je weinig tijd? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Crostini met makreel, Varkensoester met champignonroomsaus, snijbonen en aardappelschijfjes met peterselie of Broccoli rollade schotel. 10 minuutjes opwarmen, en smullen maar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Freloux

Leave a Comment