boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Franière

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Franière? Wil je weten welkesupermarkt momenteel geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze website vind jij de meeste info wat betreft supermarkten in Franière. Snel en eenvoudig boodschappen zoals bijv. Siropen dranken, Toiletblokken en Wokschotels of items van geliefde merken als Stove en Mayor via internet inkopen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook uitgebreide nieuwsberichten over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 keer per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per bezoek. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Steeds meer Nederlanders kopen de boodschappen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Meer weten over welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke supers kan ik op een feestdag shoppen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden check je de lokale supers. Kies een geschikt bedrijf en doorzoek alles wat je moet weten. [jobs location=Franière-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Franière

Welke supermarkt is nu open in Franière?

Vandaag nog belangrijke boodschappen nodig? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: veel shops in de omgeving hebben zeer klantvriendelijke openingstijden. Bij winkels van Spar, Coop, Plus, Albert Heijn en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Hoogvliet. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Bovenaan deze pagina ontdek jij supermarkten dicht bij jou in de buurt. Selecteer een supermarkt en achterhaal de actuele openingstijden.Ben je al te laat? Niet getreurd. Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. Kan ik dat ook? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt frameries

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Franière?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Namen constateren we opvallend veel supers die de boodschappen thuisbezorgen. De meeste artikelen als Half zoete sherry en Boterhamworst van vertrouwde merken als Samasaya of Yummy binnen 24 uur laten bezorgen wanneer jij wil. Wat kan er prettiger zijn? De keuze is aan jou: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Dikwijls heb je de aankopen binnen 24 uur in huis.

De pluspunten van de supermarkt aan huis

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je bespaart veel tijd
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar geld op je boodschappen

* Handig: → Zoek online supermarkten in de buurt van Namen. Of lees meer over Online supermarkt fraipont.

Pick Up Point Franière

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? Dan is een supermarkt pick-up point in Franière ideaal voor jou. Jij profiteert dan van de meerwaarde van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alle boodschappen, van Ketjap t/m Tampons en boodschappen van A-merken als Smint en Vat 69, haal je zelf af bij het supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: ontbreekt het je aan tijd? Scoor dan een koelverse maaltijd als Bretonse vissoep met wijting, Bami, quorn, satésaus of Broodje Kaas. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en dan alleen nog even de tafel dekken.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Franière

Leave a Comment