boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Fraiture

Zoek je de beste supermarkt in Fraiture? Erachter komen welke supermarkt op dit moment open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hieronder tref je alle handige feiten rondom supermarkten in Fraiture. Vandaag nog boodschappen zoals bijv. Katten, Kinderkoekje en Barbecue benodigdheden of producten van A-merken als Tilia en Conimex online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook alle nieuwsberichten over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 10 bezoeken in de maand. De uitgaven bedragen al gauw €22,50 per winkelbezoek. Een hype is momenteel de supermarkt waar je online kan bestellen. Al duizenden huishoudens gebruiken de online supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Meer weten over welke super vanavond nog open is? Bij welke supers kan ik op zondagen mijn inkopen doen? En ook handig: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Zometeen doorzoek je de winkels. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Fraiture-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Fraiture

Welke supermarkt is nu open in Fraiture?

Vanmiddag of vanavond nog een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: bedrijven in deze regio hebben doorgaans ruime openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Plus, Jumbo, Albert Heijn en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Handig: je kunt daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en bekijk op dit moment open is. Dicht? Geen paniek! Je kan nu 24/7 boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Kan ik dat ook? Check het blok hiernaast voor meer info. Check ook alles over Supermarkt fouleng

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Fraiture?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de buurt van Luik merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgservices. Alle boodschappen als Rookworsten en/of Fris & fruitige witte wijn van bijvoorbeeld Trapiche en/of Loctite gemakkelijk thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Maak zelf een keuze tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Vaak heb je alle artikelen voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Advies: → Vergelijk alle online supermarkten in en rondom Luik. Of lees meer over Online supermarkt forville.

Pick Up Point Fraiture

Direct online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Fraiture een uitkomst. Jij profiteert dan van het comfort van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. De meeste boodschappen zoals Lampen tot Eau de toilette en goederen van onder andere Bon Coco of Delio, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Let op: geen tijd om te koken? Kies dan ook voor een vriesverse maaltijd als Grietfilet met gebakken appel, Varkensgeschnetzeltes in specerijenjus Koolrabi met kruiden Aardappelschotel met spek en ui of Broodje Runderrollade. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en smullen maar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Fraiture

Leave a Comment