boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Fraipont

Op zoek naar een supermarkt in Fraipont? Erachter komen welke super op dit moment open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hieronder tref je alle handige info over de supermarkten in Fraipont. Snel en gemakkelijk boodschappen als bijv. Mosterdzaad, Lucifers en Oven friet of items van merken als ERU en Water & Surprise online kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je treft hier ook actuele nieuwsberichten over opties m.b.t. boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per bezoekje. Populair is op dit momentde supermarkt waar je online kan bestellen. Al honderden Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondagen terecht?En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onderaan bekijk je alle supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk praktische details. [jobs location=Fraipont-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Fraipont

Welke supermarkt is nu geopend in Fraipont?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen inslaan? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Ideaal: veel shops in de omgeving hebben zeer prettige openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Jumbo, Spar, Plus maar ook Lidl en Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor supermarkten als Dirk. Met name bij de grote filialen. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven vind je supermarkten in de regio. Tik op een super en achterhaal of de super momenteel open is. Is de super al dicht? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Meer info? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt fosse

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Fraipont?

Is de supermarkt gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Dankzij het internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgservices. Alle producten als Vlekkenverwijderaar of Tampons van erkende merken als Prevalin of Baquba wanneer jij wil thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Het is jouw feestje: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Niet zelden heb jij de gehele bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Alle internet supermarkten

Online aanbiedingen bekijken

* Niet vergeten: → Zoek online supermarkten in de buurt van Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt forges-philippe.

Pick Up Point Fraipont

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Fraipont erg relevant voor jou. Je maakt dan gebruik van de voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles van Vlekkenmiddel tot Kaarsen en goederen van vertrouwde merken als Anta Flu of Crofty, kun je zonder kosten ophalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: houd je niet van koken? Bestel dan een warme maaltijd als Fish & chips, Rundvlees in jus of Broodje Kip Curry. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en smullen maar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Fraipont

Leave a Comment