boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Fontenoille

Een supermarkt bezoeken in Fontenoille? Uitzoeken welke supermarkt momenteel geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Onderaan de pagina vind jij alle belangrijke details met betrekking tot supermarkten in Fontenoille. Nu boodschappen als bijv. Palingworst, Verse cake en Toiletblokken of artikelen van betrouwbare merken als Kraepelien & Holm en Tempo via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook handige informatie over de nieuwste trend: de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 12 bezoekjes per maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per winkelbezoek. Wat jij eens moet proberen is ook online boodschappen doen. Meer en meer consumenten maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt nu open is? Bij welke winkels kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? En niet onbelangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Hieronder tref je alle supermarkten in jouw omgeving. Maak een keuzen uit de shops en zoek naar praktische details. [jobs location=Fontenoille-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Fontenoille

Welke supermarkt is nu open in Fontenoille?

Vandaag nog een bezoekje aan de super brengen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Goed nieuws: bedrijven in deze regio hebben doorgaans klantvriendelijke openingstijden. Bij bedrijven als Plus, Spar, Albert Heijn, Jumbo en bijvoorbeeld Lidl en Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde geldt voor filialen van Dirk. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Standaard kan jij hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker tref je alle supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en raadpleeg de actuele openingstijden.Gesloten? Geen paniek! Je kunt op jouw tijd de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Check het blok hiernaast voor meer info. Ook interessant: Supermarkt focant

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Fontenoille?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Om en nabij Luxemburg constateren we opvallend veel bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Neutral en/of Shampoo van vertrouwde merken als Au’some en Pisang Ambon simpelweg aan huis bezorgd. Dat is toch geweldig? Vaak kies je zelf tussen de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel supers heb je de aankopen binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

Vind openingstijden

Boodschappen webshops

Check de beste aanbiedingen

* Advies: → Vind online supermarkten in de streek Luxemburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt florenville.

Pick Up Point Fontenoille

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? In dat geval zijn de pick-up points in Fontenoille ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van het comfort van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Boodschappen zoals Mosterd t/m Hagelslag en spullen van bijvoorbeeld Fit & Free en Snack a Jacks, kun je gemakkelijk afhalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een kant-en-klaar maaltijd als Aspergesoufflé met Hollandse garnalen, Champignonfricassee met spinazie à la crème en aardappelpuree of Poffertjes met poedersuiker. Een kwestie van eventjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Fontenoille

Leave a Comment