boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Fontaine-l’Evêque

Zoek je de beste supermarkt in Fontaine-l’Evêque? Erachter komen welke supermarkt op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Op deze pagina tref je alle handige informatie over de supermarkten in Fontaine-l’Evêque. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als bijv. Marokkaanse maaltijd, Natriumarm en Cremespoeling of supermarkt-producten van onder andere Yama en Euro Patisserie op internet kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook handige informatie over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 12 bezoekjes per maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 per winkelbezoek. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer mensen maken er gebruik van, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij wie kan ik op zondag terecht?En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onder deze pagina vind je de supers. Maak een keuzen uit de shops en bekijk belangrijke gegevens. [jobs location=Fontaine-l-Evêque-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Fontaine-l'Evêque

Welke supermarkt is nu open in Fontaine-l’Evêque?

Vandaag nog de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Ideaal: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Coop, Plus, Spar en Lidl en/of Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor supermarkten als Dirk. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze zoekfunctie tref je alle supermarkten die zich vlakbij bevinden.Maak een keuze en achterhaal of de super de deuren geopend heeft. Al gesloten? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Bekijk ook alle info over Supermarkt florenville

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Fontaine-l’Evêque?

Een gesloten supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de regio Henegouwen zijn er steeds meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle boodschappen als Oosterse maaltijdsauzen en/of Haar van top-merken als Breaker Bay en Port Salut voordelig thuis afgeleverd. Ontdek nu zelf het gemak! Jij kiest zelf: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel internet-supers heb je jouw order razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supers bij jou in de buurt

Achterhaal openingstijden

Webshops van supers

Check de beste aanbiedingen

* Goed om te weten: → Bekijk online supermarkten in de provincie Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt floree.

Pick Up Point Fontaine-l’Evêque

Wil jij online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? In dat geval is een pick-up point in Fontaine-l’Evêque wat voor jou. Jij gebruikt dan de vele voordelen van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. Boodschappen zoals Sladressing t/m Vruchtenthee en boodschappen van vertrouwde merken als Savon liquide en Pastificio, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt ophaalpunt. Niet vergeten: chronisch tijdgebrek? Probeer daarvoor zo’n koelverse maaltijd als Koolvispakketjes met tortillachips, Verse rauwkostsalade of Broodje Panini Hawaii. Een paar minuten opwarmen, en smullen maar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Fontaine-l’Evêque

Leave a Comment