boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Floreffe

Meteen shoppen bij een supermarkt in Floreffe? Wil je weten welkesupermarkt nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina vind je alle handige gegevens betreffende supermarkten in Floreffe. Probleemloos boodschappen zoals bijvoorbeeld Vleessaus, Rookvlees en Volle witte wijn of items van onder andere Swallow Globe Brand en Forno Antico online kopen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook alle data over online boodschappen bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 keer per week De uitgaven bedragen al gauw €30 tot €35 per boodschappenlijstje. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Al honderden boodschappers kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke supers kan ik op zondag de boodschappen bestellen? Ook belangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Onderaan tref je de winkels. Tik op een zaak naar keuzen en check alles wat je moet weten. [jobs location=Floreffe-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Floreffe

Welke supermarkt is nu geopend in Floreffe?

Snel de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag open? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Spar, Jumbo, Plus maar ook Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde verhaal voor supers als Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en ontdek of de super momenteel open is. Niet meer open? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Lees ook meer over Supermarkt fleron

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Floreffe?

Is de winkel niet geopend? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Om en nabij Namen merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgservices. Alle denkbare boodschappen zoals Cacao of Vermouth van welbekende merken als Handmade en/of Rochefort vlug en voordelig bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Jij kiest zelf: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Meesetal heb jij de aankopen de volgende dag in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgers

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Check alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen winkels online

Vind de voordeligste supermarkt

* Let op: → Bekijk online supermarkten in de regio Namen. Lees nu ook alles over Online supermarkt flemalle-grande.

Pick Up Point Floreffe

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Floreffe wat voor jou. Je hebt dan de meerwaarde van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Speculaas tot Baby speelgoed en boodschappen van vertrouwde merken als Edet of Personna, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: heb je weinig tijd? Koop dan zo’n magnetronmaaltijd als Geroosterde sardines met sjalottenvinaigrette, Viergroentenstamppot, gehaktbal of Chili con carne, gehakt, rijst. Een paar minuten opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Floreffe

Leave a Comment