boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Flône

Zoek je de beste supermarkt in Flône? Erachter komen welke supermarkt op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Op deze website tref je alle belangrijke data rondom supermarkten in Flône. Nu boodschappen als bijv. Bodylotion, Geurkaarsen en viswinkel-producten of supermarkt-producten van bijvoorbeeld Depa en Balisto online kopen en bezorgen? Je vindt daar ook alle details over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 10 – 12 keer per maand De supermarktbon ligt al gauw op €35 tot €40 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is boodschappen kopen bij de online super. Al honderden huishoudens bestellen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen mijn inkopen doen? En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina check je de beste supers uit de buurt. Kies een winkel en doorzoek meer details. [jobs location=Flône-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Flône

Welke supermarkt is nu geopend in Flône?

Direct een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Ideaal: bedrijven in deze regio hebben doorgaans aangename openingstijden. Bij bedrijven als Albert Heijn, Spar, Plus, Coop en Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor winkels als Jan linders. Met name bij de grote filialen. Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze supermarkt-zoeker kun je supermarkten bekijken die zich vlakbij bevinden.Klik op een van de supers en ontdek of de super momenteel open is. Al gesloten? Geen nood. Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Ook interessant: Supermarkt flemalle-haute

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Flône?

Is het buiten openingstijden? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik kun je kiezen uit meerdere boodschappen bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Hagelslag of Chips in koker van geliefde merken als Magnum en Natura simpel en snel bij jou thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Kies zelf voor de bezorgservice of het pick-up point. Meesetal heb jij de boodschappen voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vergelijk alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Online aanbiedingen bekijken

* Mis dit niet: → Vind online supermarkten in de streek Luik. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt flawinne.

Pick Up Point Flône

Interesse in online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een thuisbezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Flône erg relevant voor jou. Jij benut dan het grote gemak van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een moment dat jou uitkomt. Eigenlijk alle producten als Champignons t/m Stroop en spullen van topmerken als De Leckere en Kees, haal je zelf af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Mis dit niet: heb je weinig tijd? Ga in dat geval voor een kant-en-klaar maaltijd als Langoustines alla Busara, Reepjes varkensvlees in jus of Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree. 10 minuutjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Flône

Leave a Comment