boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Fleurus

Een supermarkt bezoeken in Fleurus? Nieuwsgierig welke supermarkt nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op Supermarktvergelijken.com vind jij de meeste feiten over de supermarkten in Fleurus. Eenvoudig boodschappen zoals bijvoorbeeld Aftersun, Groentesoep en Jus pikant of supermarkt-producten van onder andere Gran Duca en Château l’Argenteyre online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt daar ook alle gegevens over de trends rondom de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven bedragen al gauw €30 per aankoop. Een interessante trend is de supermarkt waar je online kan bestellen. Al duizenden supermarkt-bezoekers bezoeken de internet-supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke winkels kan ik met de feestdagen mijn boodschappen inslaan? En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina check je alle supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en bekijk bruikbare informatie. [jobs location=Fleurus-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Fleurus

Welke supermarkt is nu geopend in Fleurus?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu geopend? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over aangename openingstijden. Bij locaties van Spar, Albert Heijn, Jumbo, Plus of bijv. Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor supermarkten als Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten in jouw directe omgeving. Selecteer een supermarkt en ontdek of de winkel open is of niet. Gesloten? Maak je niet druk. Je kan nu 24/7 boodschappen doen via internet. Meer info? Lees verderop meer over deze service. Nu ook online: alles over Supermarkt flemalle

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Fleurus?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Rondom Henegouwen kun je kiezen uit meerdere bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Nederlandse mixen en Papier van welbekende merken als Etos of Nissin eenvoudig laten bezorgen wanneer jij wil. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgservice of het pick-up point. Niet zelden heb jij alle boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Online aanbiedingen bekijken

* Handig: → Zoek online supermarkten in de provincie Henegouwen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt flamierge.

Pick Up Point Fleurus

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Fleurus een bruikbaar alternatief. Jij benut dan de vele voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt als jou het uitkomt. Alles van Rosbief tot Uitjes en producten van merken als L & M en Nakd, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Handig: houd je niet van koken? Probeer daarvoor zo’n magnetronmaaltijd als Haringsandwich met komkommer en mierikswortelmayonaise, Garnalensoep of Macaroni in tomatensaus, ham, kaas. Koken is niet nodig, even opwarmen en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Fleurus

Leave a Comment