boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Flémalle

Meteen shoppen bij een supermarkt in Flémalle? Wil je weten welkesuper momenteel geopend is, of waar een koopzondag is? Op Supermarktvergelijken.com lees jij de meeste informatie rondom supermarkten in Flémalle. Lekker makkelijk boodschappen zoals bijvoorbeeld Hazelnoot- en chocoladepasta, Snoepmix en Mondverzorging en koortslip of supermarkt-producten van bijvoorbeeld Verano en Protos op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook handige tips over opties m.b.t. online je boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 a 3 keer per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €22,50 per boodschappenlijstje. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Al honderden mensen doen hun aankopen online, en laten de boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt nu open is? Bij welke winkels kan ik tijdens speciale dagen de boodschappen bestellen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Hieronder ontdek je de regionale supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Flémalle-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Flémalle

Welke supermarkt is nu open in Flémalle?

Vandaag nog de supermarkt bezoeken? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu geopend? Handig: de supers in deze regio werken met prettige openingstijden. Bij shops van Spar, Coop, Plus, Albert Heijn en ook Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor winkels als Hoogvliet. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Vaak kan je daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Tik op een super en check of de winkel open is of niet. Gesloten? Maak je niet druk. Je kan nu 24/7 de internet-supermarkt bezoeken. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt fize-fontaine

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Flémalle?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Om en nabij Luik constateren we opvallend veel supers die thuisbezorging bieden. Alle boodschappen als Knopen en/of Ijs en Yoghurt van merken als Skin Naturals en Zendium eenvoudig thuis afgeleverd. Wie wil dat nu niet? Het is jouw feestje: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Meesetal heb jij de boodschappen voordelig en snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen webshops

Vind de voordeligste supermarkt

* Tip: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt fexhe-slins.

Pick Up Point Flémalle

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Flémalle een uitkomst. Jij gebruikt dan het gemak van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Stroop tot Schoonmaakdoekjes en spullen van merken als Cereal of Echte Limburger, haal je moeiteloos op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Handig: chronisch tijdgebrek? Bestel dan een vriesverse maaltijd als Palingsalade met radijs en limoen, Gebakken krieltjes of Spinazie à la crème met champignons. 10 minuutjes opwarmen, en smullen maar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Flémalle

Leave a Comment