boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Flémalle-Grande

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Flémalle-Grande? Erachter komen welke supermarkt vandaag geopend is, of waar een koopzondag is? Hieronder lees je vergelijkingen en info betreffende supermarkten in Flémalle-Grande. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen zoals bijv. Peper, Wegwerpartikelen en Tandpasta of supermarkt-producten van vertrouwde merken als Chupa Chups en Cointreau via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide data over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 120 bezoeken per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €35 tot €40 per bestelling. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Al honderden Nederlanders maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Nieuwsgierig welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik tijdens speciale dagen boodschappen doen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen check je supermarkten in jouw eigen regio. Maak een keuzen uit de shops en zoek naar bruikbare informatie. [jobs location=Flémalle-Grande-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Flémalle-Grande

Welke supermarkt is nu open in Flémalle-Grande?

Snel een bezoekje aan de super brengen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu geopend? Ideaal: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij bedrijven als Plus, Albert Heijn, Coop, Spar en bijvoorbeeld Lidl en/of Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde verhaal voor supers als Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Standaard kan jij hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven ontdek jij supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en achterhaal op dit moment open is. Niet meer open? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Hoe dat werkt? Rechts tref je aanvullende details. Bekijk ook alle info over Supermarkt fize-le-marsal

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Flémalle-Grande?

Is de winkel niet geopend? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de regio Luik zijn er steeds meer bezorgservices. Alle producten als Jus stamppot en Pindakaas van betrouwbare merken als Arterin en Chateau la Tulipe handig thuis afgeleverd. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen bezorgen of afhalen. Dikwijls heb je jouw order razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Het gemak van de supermarkt bezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Vind de voordeligste supermarkt

* Let op: → Bekijk online supermarkten in de streek Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt filot.

Pick Up Point Flémalle-Grande

Direct online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de service aan huis? Dan is de optie voor een pick-up point in Flémalle-Grande ideaal voor jou. Je geniet dan van het gemak van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Stoppen met roken tot Gedroogde tomaten en spullen van A-merken als Heimann en Hamlet, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Advies: ontbreekt het je aan tijd? Kies dan ook voor een kant-en-klaar maaltijd als Garnalenroerei, Rundersaucijs met jus, spinazie en gekookte aardappelen of Broodje Zalm Salade. Even de magnetron in, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Flémalle-Grande

Leave a Comment