boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Flawinne

Een supermarkt bezoeken in Flawinne? Erachter komen welke supermarkt vandaag open is, of welke op zondag open zijn? Hier lees jij alle belangrijke informatie over de supermarkten in Flawinne. Direct boodschappen als Saus, Spareribs en sate en Naturel of supermarkt-producten van vertrouwde merken als Te Bheag en Life online bestellen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook actuele nieuwsberichten over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 12 bezoekjes per maand. De supermarktbon ligt al gauw op €25 tot €30 per bestelling. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Meer en meer Nederlanders maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke super momenteel geopend is? Bij wie kan ik op zondag boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Hieronder bekijk je de supers. Tik op een zaak naar keuzen en vind alle informatie. [jobs location=Flawinne-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Flawinne

Welke supermarkt is nu open in Flawinne?

Direct boodschappen doen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu geopend? Gelukkig: de supers hier hebben flexibele openingstijden. Bij bedrijven als Albert Heijn, Jumbo, Spar, Plus en natuurlijk Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde geldt voor winkels als Dekamarkt. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina ontdek jij supermarkten dicht bij jou in de buurt. Tik op een super en achterhaal op dit moment open is. Niet meer open? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen doen via internet. De voordelen? Rechts tref je aanvullende details. Nu ook online: alles over Supermarkt finnevaux

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Flawinne?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Namen zijn er steeds meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle boodschappen als Haarborstel en/of Vlekkenmiddel van welbekende merken als AHG of Ranja zonder problemen laten bezorgen wanneer jij wil. Een uitkomst voor velen! De keuze is aan jou: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel internet-supers heb je de boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

Vind openingstijden

Boodschappen webshops

Bekijk alle acties

* Let op: → Vind online supermarkten in de regio Namen. Lees nu ook alles over Online supermarkt fexhe-le-haut-clocher.

Pick Up Point Flawinne

Wil jij ook online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgers? In dat geval zijn de pick-up points in Flawinne erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van het grote gemak van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Hollandse diepvries maaltijden t/m Vruchtensappen en alles van vertrouwde merken als KidsClin en Boursin, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Handig: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een koelverse maaltijd als Gegratineerde oesters (2), Zalm in pestosaus Ratatouille Mini krieltjes paprika-tijm of Broodje Panini Choco. 10 minuutjes opwarmen, en smullen maar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Flawinne

Leave a Comment