boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Flamierge

Op zoek naar een supermarkt in Flamierge? Nieuwsgierig welke supermarkt op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina lees je vergelijkingen en informatie wat betreft supermarkten in Flamierge. Zonder problemen boodschappen als bijv. Cashewnoten, Badschuim en Haarspray of supermarkt-producten van vertrouwde merken als Purol en OrangeBabies via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook actuele gegevens over de nieuwe hype: online je boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 10 – 12 keer per maand De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Een groeiend aantal mensen kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt vandaag open is? Bij wie kan ik met de feestdagen boodschappen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Onder deze pagina ontdek je de supers. Klik op een shop en spot belangrijke gegevens. [jobs location=Flamierge-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Flamierge

Welke supermarkt is nu geopend in Flamierge?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen inslaan? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Ideaal: de supers in deze regio werken met prettige openingstijden. Bij locaties van Plus, Jumbo, Spar, Coop en natuurlijk Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Dit geldt ook voor onder andere Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Standaard kan jij hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Bovenaan deze pagina kan jij supermarkten spotten in de regio. Tik op een super en ontdek de actuele openingstijden.Gesloten? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – gewoon online boodschappen doen. Werkt dat ook voor mij? Zie het blok hiernaast. Nu ook online: alles over Supermarkt fexhe-slins

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Flamierge?

Sta je voor een dichte supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In en rondom Luxemburg constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Champignons en/of Vlees van betrouwbare merken als De Nil en Biaform probleemloos laten bezorgen wanneer jij wil. Dat is toch geweldig? Vaak kies je zelf tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Meesetal heb jij de aankopen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Hint: → Kijk naar online supermarkten in de buurt van Luxemburg. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt ferrieres.

Pick Up Point Flamierge

Direct online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorger? In dat geval is een pick-up point in Flamierge een uitkomst. Je hebt dan de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt als jou het uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Verzorging tot Franse droge worst en boodschappen van welbekende merken als Cilia en Assy, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Hint: schiet koken er bij jou vaak in? Probeer daarvoor zo’n ambachtelijke maaltijd als Blini met wilde zalm, Runderstoofpotje, groentemix met kalkoenblokjes en aardappelpuree of Stamppot prei met roomkaas. Een paar minuten opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Flamierge

Leave a Comment