boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Fexhe-Slins

Boodschappen doen bij een supermarkt in Fexhe-Slins? Erachter komen welke supermarkt vandaag geopend is, of welke op zondag open zijn? Op Supermarktvergelijken.com tref je alle relevante feiten rondom supermarkten in Fexhe-Slins. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen zoals bijvoorbeeld Vanille vla, Waterijsjes en Schimmel- en voegenreiniger of artikelen van merken als Chogal en Snijders online inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook handige nieuwsberichten over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 12 bezoekjes per maand. De uitgaven bedragen al gauw €22,50 per bestelling. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden boodschappers doen hun aankopen online, en laten de boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondagen boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan tref je de winkels. Kies een winkel en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Fexhe-Slins-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Fexhe-Slins

Welke supermarkt is nu geopend in Fexhe-Slins?

Vandaag nog een supermarkt vinden om te shoppen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu geopend? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over aangename openingstijden. Bij shops van Jumbo, Albert Heijn, Plus, Coop en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Ook het geval voor winkels als Jan linders. Met name bij de grote filialen. Meestal kan je hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze supermarkt-zoeker tref je alle supermarkten die vlakbij zijn. Selecteer een supermarkt en ontdek of de super momenteel open is. Al gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Lees er hiernaast meer over. Lees ook meer over Supermarkt feneur

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Fexhe-Slins?

Is het buiten openingstijden? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik merken we een groeiend aantal bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; Cremespoeling en/of Aftersun van merken als Ca’ Marina en Yardley wanneer het jou uitkomt thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? Je kan zelfs kiezen tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel internet-supers heb je alle (verse) boodschappen voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Let op: → Zoek online supermarkten in en rondom Luik. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt fayt-lez-manage.

Pick Up Point Fexhe-Slins

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Fexhe-Slins een uitkomst. Je maakt dan gebruik van de handigheid van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Sinas tot Snacks en alles van vertrouwde merken als Winemaker’s Lot of Maker’s Mark, kun je zonder kosten ophalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Let op: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een warme maaltijd als Gestoofde forel met bieslooksaus, Zomerzuurkool met casselerrib of Aspergesoep met zalm. 10 minuutjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Fexhe-Slins

Leave a Comment