boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Fexhe-le-Haut-Clocher

Meteen shoppen bij een supermarkt in Fexhe-le-Haut-Clocher? Wil je weten welkesupermarkt vandaag geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Onderaan de pagina vind je vergelijkingen en feiten m.b.t. supermarkten in Fexhe-le-Haut-Clocher. Direct boodschappen zoals bijvoorbeeld Pakjes drinken, Gemengde drop en Groenten of producten van vertrouwde merken als Replay en Frank’s op internet kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook handige data over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 12 bezoekjes per maand. De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is zeker ook de online supermarkt. Meer en meer Nederlanders bezoeken de internet-supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Benieuwd welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag de boodschappen bestellen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Hieronder bekijk je alle supermarkten. Selecteer een winkel en bekijk bruikbare informatie. [jobs location=Fexhe-le-Haut-Clocher-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Fexhe-le-Haut-Clocher

Welke supermarkt is nu open in Fexhe-le-Haut-Clocher?

Meteen boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Gelukkig: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Jumbo, Spar, Plus en bijvoorbeeld Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Jan linders. Met name bij de grote filialen. Vaak kan je daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker tref je alle supermarkten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en lees meer over de actuele openingstijden.Al gesloten? Maak je niet druk. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Kan ik dat ook? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt feluy

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Fexhe-le-Haut-Clocher?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de buurt van Luik vind je steeds meer opties voor boodschappen bezorgdiensten. De meeste artikelen als Douchegel en Leverpastei van welbekende merken als Jaico of Ola simpel en snel thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Maak een keuze voor bezorgen of afhalen. Niet zelden heb jij alle (verse) boodschappen voordelig en snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt aan huis

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supers bij jou in de buurt

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Vind de voordeligste supermarkt

* Let op: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt fayt-le-franc.

Pick Up Point Fexhe-le-Haut-Clocher

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Fexhe-le-Haut-Clocher een uitkomst. Jij gebruikt dan de pluspunten van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Mangosap t/m Lampen en artikelen van topmerken als Johma of Scheemda, haal jij gewoon af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Handig: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een ambachtelijke maaltijd als Sandwich met tonijnsalade, Gebakken zalmfilet met Normandische saus Bladspinazie Aardappelpuree met bieslook of Tortellini gevuld met kaas. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een gezonde maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Fexhe-le-Haut-Clocher

Leave a Comment