boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Fernelmont

Zoek je de beste supermarkt in Fernelmont? Wil je weten welkesupermarkt nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Op Supermarktvergelijken.com vind je alle bruikbare feiten betreffende supermarkten in Fernelmont. Direct boodschappen als bijv. Wax, Snoepmix en Stamppot of producten van A-merken als Cockburn’s en Bowmore via internet inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook praktische tips over de nieuwe hype: online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 bezoeken in de maand. De uitgaven bedragen al gauw €25 tot €30 per bezoek. Wat jij eens moet proberen is boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer huishoudens maken er gebruik van, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Weten welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? En welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Zometeen ontdek je de beste supers uit de buurt. Selecteer een winkel en vind alles wat je moet weten. [jobs location=Fernelmont-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Fernelmont

Welke supermarkt is nu geopend in Fernelmont?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Pluspunt: de supers in deze regio werken met aangename openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Plus, Coop, Jumbo en Aldi en de Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Dit is niet anders voor onder andere Jan linders. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Vaak kan je daar tot laat in de avond nog shoppen. Bovenaan deze pagina ontdek jij supermarkten in de regio. Tik op een super en achterhaal of de winkel open is of niet. Al gesloten? Niet getreurd. Jij kan de hele dag door de internet-supermarkt bezoeken. Kan ik dat ook? Rechts tref je aanvullende details. Check ook alles over Supermarkt fayt-le-franc

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Fernelmont?

Een gesloten supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Rondom Namen vinden we meer en meer bezorgdiensten. Alle boodschappen als Hagelslag of Olijfolie van betrouwbare merken als Boston en/of Paulaner handig bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel internet-supers heb je alle boodschappen binnen 24 uur in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind en vergelijk alle supers

Achterhaal openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar op de kassabon

* Hint: → Vergelijk alle online supermarkten in de omgeving van Namen. Lees nu ook alles over Online supermarkt fauvillers.

Pick Up Point Fernelmont

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Fernelmont ideaal voor jou. Jij gebruikt dan de pluspunten van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point als jou het uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Hartig tot Kinder ontbijtgranen en goederen van bijvoorbeeld Vanish of Montagny, kun je zonder kosten ophalen bij het supermarkt afhaalpunt. Hint: ontbreekt het je aan tijd? Scoor dan een vriesverse maaltijd als Pikante kabeljauw met wilde rijst, Pittige Thaise soep of Broodje Zalm. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Het kost je amper tijd
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Fernelmont

Leave a Comment