boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Feneur

Op zoek naar een supermarkt in Feneur? Direct achterhalen supermarkt op dit moment open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze website vind je de meeste info betreffende supermarkten in Feneur. Meteen boodschappen als bijv. viswinkel-producten, Tomaat en Lampen of artikelen van erkende merken als Zuivelhoeve en Beretta/Minimini online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook actuele details over de nieuwe hype: online je boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 10 bezoeken in de maand. De supermarktbon ligt al gauw op €25 tot €30 per boodschappenlijstje. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal mensen doen hun aankopen online, en kiezen voor thuisbezorging. Uitzoeken welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik met kerst of pasen boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Onderaan check je de supers. Selecteer een winkel en spot belangrijke gegevens. [jobs location=Feneur-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Feneur

Welke supermarkt is nu open in Feneur?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen doen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij winkels van Plus, Coop, Albert Heijn, Spar en Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde verhaal voor supermarkten als Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken die vlakbij zijn. Selecteer een supermarkt en bekijk of de super de deuren geopend heeft. Gesloten? Geen paniek! Je kunt waar en wanneer je maar wil de internet-supermarkt bezoeken. Meer info? Zie het blok hiernaast. Check ook alles over Supermarkt fays-les-veneurs

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Feneur?

Is de winkel niet geopend? Probeer dan eens online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Luik kun je kiezen uit meerdere bezorgservices. Alle boodschappen als Styling paste en/of Enveloppen van merken als Nissin en Curvos vlug en voordelig aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Jij kiest zelf: de bezorgservice of het pick-up point. Meesetal heb jij alle artikelen verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar geld op je boodschappen

* Let op: → Bekijk online supermarkten in en rondom Luik. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt fauroeulx.

Pick Up Point Feneur

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? In dat geval is een pick-up point in Feneur erg relevant voor jou. Jij benut dan de meerwaarde van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Boodschappen zoals Ordners en ringbanden tot Katten en boodschappen van vertrouwde merken als Farnese of Symington, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt ophaalpunt. Tip: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een koelverse maaltijd als Kabeljauw spread, Gehaktbal met kruidensaus Witte kool met kerrie Gebakken roty aardappelen of Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree. Koken is niet nodig, even opwarmen en smullen maar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Het kost je amper tijd
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Feneur

Leave a Comment