boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Feluy

Zoek je de beste supermarkt in Feluy? Uitzoeken welke supermarkt nu open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Onderaan de pagina tref jij vergelijkingen en informatie m.b.t. supermarkten in Feluy. Nu boodschappen zoals Zuiveldranken, Kaassoufflés en Selftan of producten van bijvoorbeeld JC Boisset en Catisfactions online inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook handige tips over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. En vaak ook: gemiddeld zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. We spenderen gemiddeld €30 tot €35 per bezoekje. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Meer en meer Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke supers kan ik op zondagen boodschappen doen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Onderaan tref je alle supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en spot meer details. [jobs location=Feluy-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Feluy

Welke supermarkt is nu open in Feluy?

Op dit moment een supermarkt vinden om te shoppen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Ideaal: de lokale supermarkten hanteren flexibele openingstijden. Bij shops van Coop, Plus, Spar, Jumbo maar ook Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Dit geldt ook voor onder andere Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Scroll naar boven, daar kan jij supermarkten spotten die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en raadpleeg of de super momenteel open is. Dicht? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Meer info? Check het blok hiernaast voor meer info. Nu ook online: alles over Supermarkt faymonville

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Feluy?

Is de winkel niet geopend? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Rondom Henegouwen vinden we meer en meer boodschappen bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Snacksauzen en/of Plakken kaas van betrouwbare merken als Quaker en Janneau binnen 24 uur bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Kies zelf voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Vaak heb je je bestelling de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supers bij jou in de buurt

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Niet vergeten: → Vergelijk alle online supermarkten in de buurt van Henegouwen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt faulx-les-tombes.

Pick Up Point Feluy

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Feluy een uitkomst. Jij benut dan de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Boodschappen zoals Fruitige rode wijn t/m Tussendoor en artikelen van topmerken als Pieve di Spaltenna en Philips, haal jij gewoon af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Tip: schiet koken er bij jou vaak in? Koop dan zo’n magnetronmaaltijd als Bruschetta met gemarineerde paling, Gehaktballetjes in uienjus of Broodje Javaanse Kip Salade. Een paar minuten opwarmen, en smullen maar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Feluy

Leave a Comment