boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Faymonville

Een supermarkt bezoeken in Faymonville? Wil je weten welkesuper vandaag geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website vind jij de meeste feiten wat betreft supermarkten in Faymonville. Meteen boodschappen als bijv. Slasaus, Scheerschuim en Pap en Vla of producten van A-merken als Melody en Lola op internet kopen en bezorgen? Je vindt hier ook bruikbare tips over de nieuwste trend: online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 120 bezoeken per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per bezoekje. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Al duizenden consumenten bestellen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Nieuwsgierig welke super vanavond nog open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag mijn boodschappen inslaan? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Zometeen vind je de winkels. Maak een keuzen uit de shops en bekijk belangrijke gegevens. [jobs location=Faymonville-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Faymonville

Welke supermarkt is nu geopend in Faymonville?

Vandaag nog boodschappen doen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over vrij lange openingstijden. Bij winkels van Jumbo, Spar, Coop, Plus maar ook Lidl en de Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten dicht bij jou in de buurt. Tik op een super en achterhaal de actuele openingstijden.Niet meer open? Geen paniek! Je kunt op jouw tijd online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Zie het blok hiernaast. Check ook alles over Supermarkt familleureux

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Faymonville?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Om en nabij Luik zijn er steeds meer supers die bij je thuiskomen. Alle producten als Mondreiniging of Ansichtkaarten van vertrouwde merken als Mas Compagne of Lindt voordelig thuis afgeleverd. Ontdek nu zelf het gemak! Het is jouw feestje: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij de meeste supers heb jij je bestelling verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind en vergelijk alle supers

Achterhaal openingstijden

Boodschappen webshops

Bekijk alle acties

* Niet vergeten: → Bekijk online supermarkten in en rondom Luik. Of lees meer over Online supermarkt fallais.

Pick Up Point Faymonville

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgers? Kies dan voor een pick-up point in Faymonville een prima methode. Jij benut dan de voordelen van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen wanneer jij wilt. De meeste boodschappen zoals Koken tot Huishoudelijk en spullen van vertrouwde merken als Los Cisnes of Ichishima, kun je gemakkelijk afhalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Advies: heb je weinig tijd? Ga in dat geval voor een warme maaltijd als Vishapjes met garnalen, zalm en tonijn, Vis in hollandaisesaus, tuttifrutti en babyworteltjes en gebakken krieltjes of Broodje Carpacciotapenade. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en smullen maar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Faymonville

Leave a Comment