boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Fauvillers

Een supermarkt bezoeken in Fauvillers? Wil je weten welkesupermarkt nu geopend is, of waar een koopzondag is? Hier lees je alle relevante gegevens met betrekking tot supermarkten in Fauvillers. Eenvoudig boodschappen als Oosterse maaltijdsauzen, Kipnugget en Wafels of producten van geliefde merken als QVS en Dextro via internet inkopen en bezorgen? Je leest hier ook handige data over de trends rondom de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 keer per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per bestelling. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Meer en meer mensen doen hun aankopen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag de boodschappen bestellen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden doorzoek je de regionale supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en spot alle informatie. [jobs location=Fauvillers-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Fauvillers

Welke supermarkt is nu geopend in Fauvillers?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen inslaan? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Pluspunt: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij filialen van Albert Heijn, Coop, Spar, Jumbo of bijv. Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde geldt voor filialen van Dekamarkt. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina zoek je de supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Kies een winkel en achterhaal de actuele openingstijden.Is de super al dicht? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil de internet-supermarkt bezoeken. Meer weten? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt falmignoul

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Fauvillers?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Luxemburg zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Repen en/of Notenpasta van top-merken als Pietro Coricelli en Chopard Wish handig thuis afgeleverd. Hoe handig is dat? Je kan zelfs kiezen tussen bezorgen of afhalen. Bij veel aanbieders heb jij de gehele bestelling binnen 24 uur in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Mis dit niet: → Bekijk online supermarkten in en rondom Luxemburg. Of bekijk handige info over Online supermarkt falisolle.

Pick Up Point Fauvillers

Wil jij online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Fauvillers ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van het comfort van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een moment dat jou uitkomt. Alle boodschappen, van Stevige rode wijn tot Biologische dranken en alles van topmerken als Paul and Pippa en The River Garden, pik jij vaak gratis op bij het supermarkt afhaalpunt. Handig: houd je niet van koken? Ga in dat geval voor een kant-en-klaar maaltijd als Gegratineerde garnalen, Vegetarische goulash Doperwten Witte rijst of Broodje Coppadiparma. Koken is niet nodig, even opwarmen en smullen maar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Fauvillers

Leave a Comment