boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Faulx-les-Tombes

Meteen shoppen bij een supermarkt in Faulx-les-Tombes? Direct achterhalen super vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website lees je vergelijkingen en details betreffende supermarkten in Faulx-les-Tombes. Lekker makkelijk boodschappen als Gemengde drop, Scharreleieren en Groenteconserven of boodschappen van geliefde merken als Bokma en Toko Lien via internet bestellen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook bruikbare informatie over de trends rondom online je boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is daarnaast online boodschappen bestellen. Een groeiend aantal Nederlanders doen hun aankopen online, en laten de boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? En welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Hieronder tref je alle supermarkten in jouw omgeving. Selecteer een winkel en spot bruikbare informatie. [jobs location=Faulx-les-Tombes-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Faulx-les-Tombes

Welke supermarkt is nu geopend in Faulx-les-Tombes?

Vanmiddag of vanavond nog een bezoekje aan de super brengen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment open? Ideaal: bedrijven in deze regio hebben doorgaans vrij lange openingstijden. Bij bedrijven als Albert Heijn, Jumbo, Coop, Spar en ook Aldi en Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor supermarkten als Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Vaak kan je daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Kies een winkel en ontdek of de super momenteel open is. Al gesloten? Geen nood. Jij kan de hele dag door de internet-supermarkt bezoeken. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Nu ook online: alles over Supermarkt fallais

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Faulx-les-Tombes?

Is het buiten openingstijden? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Namen vinden we meer en meer boodschappen bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Groentesaus en/of Half om half gehakt van A-merken als Gabriel Meffre en/of Peterman wanneer het jou uitkomt bij jou thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? De keuze is aan jou: de bezorgservice of het pick-up point. Vaak heb je de gehele bestelling verrassend snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vergelijk alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen webshops

Bespaar op de kassabon

* Advies: → Zoek online supermarkten in de regio Namen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt faimes.

Pick Up Point Faulx-les-Tombes

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? In dat geval zijn de pick-up points in Faulx-les-Tombes ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen als jou het uitkomt. De meeste boodschappen zoals Kaas en vleeswaren en delicatessen t/m Vissticks en spullen van geliefde merken als King en Pauwel, haal je moeiteloos op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Hint: heb je weinig tijd? Scoor dan een vriesverse maaltijd als Romige kruidenrisotto met Hollandse garnalen, Hachee met rode kool en gekookte aardappelen of Broodje Zalm. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Faulx-les-Tombes

Leave a Comment