boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Fallais

Boodschappen doen bij een supermarkt in Fallais? Benieuwd welke supermarkt nu open is, of waar een koopzondag is? Op deze pagina lees je vergelijkingen en informatie met betrekking tot supermarkten in Fallais. Snel en eenvoudig boodschappen zoals bijv. Sushi rijst, Brie en camembert en Groentesoep of supermarkt-producten van topmerken als Johnnie Walker en Brampton via internet inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook up-to date nieuwsberichten over online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 – 12 keer per maand De uitgaven bedragen al gauw €25 tot €30 per bezoek. Een interessante trend is de internet-supermarkt. Al honderden consumenten gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Nieuwsgierig welke supermarkt nu open is? Bij welke winkels kan ik op zondagen mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Zometeen tref je alle supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Fallais-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Fallais

Welke supermarkt is nu open in Fallais?

Snel de supermarkt bezoeken? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag open? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over klantvriendelijke openingstijden. Bij filialen van Coop, Spar, Plus, Albert Heijn maar ook Aldi en/of Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde verhaal voor filialen van Jan linders. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Meestal kan je hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken die vlakbij gevestigd zijn. Selecteer een supermarkt en ontdek of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Niet meer open? Schrik niet. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Zie het blok hiernaast. Zie ook onze blog over Supermarkt ezemaal

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Fallais?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In en rondom Luik zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Katenspek of Boter van merken als Sütdiyari en/of Saridon handig laten bezorgen wanneer jij wil. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Meesetal heb jij de boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De pluspunten van de supermarkt aan huis

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind en vergelijk alle supers

Check de openingstijden

Alle internet supermarkten

Check de beste aanbiedingen

* Niet vergeten: → Bekijk online supermarkten in de regio Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt evregnies.

Pick Up Point Fallais

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorger? In dat geval is een pick-up point in Fallais een uitkomst. Je geniet dan van het comfort van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Koriander tot Granaatappel en passiefruit en spullen van merken als The Tea Brewery of Lactacyd, haal je moeiteloos op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: heb je weinig tijd? Probeer daarvoor zo’n magnetronmaaltijd als Haringtaco’s, Zalmfilet in zoete mosterdsaus of Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Fallais

Leave a Comment