boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Falaën

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Falaën? Nieuwsgierig welke supermarkt nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hieronder lees jij de meeste data met betrekking tot supermarkten in Falaën. Nu boodschappen als bijvoorbeeld Speklappen, Broodbeleg en Snoeprollen of boodschappen van bijvoorbeeld Brampton en Vanish online bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook uitgebreide data over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 – 12 keer per maand De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 tot €30 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Al duizenden Nederlanders kopen de boodschappen online, en kiezen voor thuisbezorging. Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag de boodschappen bestellen? Ook belangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan check je de lokale supers. Kies een winkel en check bruikbare informatie. [jobs location=Falaën-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Falaën

Welke supermarkt is nu geopend in Falaën?

Vandaag nog belangrijke boodschappen nodig? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: de supers hier hebben prettige openingstijden. Bij locaties van Coop, Jumbo, Albert Heijn, Plus en ook Aldi en Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde verhaal voor filialen van Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina vind je supermarkten in de regio. Maak een keuze en ontdek of de winkel nu geopend is. Niet meer open? Geen paniek! Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt evrehailles

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Falaën?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Namen vinden we meer en meer supers die bij je thuiskomen. Alle benodigde boodschappen als Noedels of Salades van welbekende merken als Van Oordt en Hipp binnen 24 uur aan huis bezorgd. Wie wil dat nu niet? Vaak kies je zelf tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Vaak heb je alle boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Check de beste aanbiedingen

* Handig: → Vind online supermarkten in de streek Namen. Of lees meer over Online supermarkt evere.

Pick Up Point Falaën

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgers? Dan is een supermarkt pick-up point in Falaën een uitkomst. Jij benut dan het comfort van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Stroop tot Overgang en alles van geliefde merken als Daregal of Kaas in ’t Bakkie, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Handig: ontbreekt het je aan tijd? Kies dan ook voor een warme maaltijd als Zeewolf met parmaham en olijven, Vissoep of Stamppot koolraap met appel. Een kwestie van eventjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Falaën

Leave a Comment