boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Eynatten

Meteen shoppen bij een supermarkt in Eynatten? Benieuwd welke supermarkt vandaag open is, of waar een koopzondag is? Onderaan de pagina tref je alle handige informatie m.b.t. supermarkten in Eynatten. Lekker makkelijk boodschappen als bijvoorbeeld Cannelloni, Kipsaté en Ontbijtgranen en vleesbeleg en tussendoor of boodschappen van merken als Danerolles en Monini online bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook handige gegevens over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 keer per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €22,50 per aankoop. Een trend van de laatste maanden is boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer mensen bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke winkels kan ik met de feestdagen mijn inkopen doen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen vind je de lokale supers. Kies een winkel en zoek naar alle informatie. [jobs location=Eynatten-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Eynatten

Welke supermarkt is nu geopend in Eynatten?

Direct boodschappen inslaan? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij bedrijven als Plus, Spar, Jumbo, Albert Heijn en natuurlijk Aldi en Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor supermarkten als Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie kun je supermarkten bekijken die vlakbij zijn. Kies een winkel en raadpleeg de actuele openingstijden.Dicht? Geen paniek! Jij kan de hele dag door boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Zie ook onze blog over Supermarkt everberg

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Eynatten?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Om en nabij Luik vind je steeds meer opties voor supers die thuisbezorging bieden. Alle boodschappen als Gourmet en Anti-insect van vertrouwde merken als Storie di Gusto en/of Bisolvon wanneer het jou uitkomt thuis afgeleverd. Ontdek nu zelf het gemak! Kies zelf voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel internet-supers heb je alle (verse) boodschappen verrassend snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Handig: → Kijk naar online supermarkten in de streek Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt evegnee.

Pick Up Point Eynatten

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Eynatten een bruikbaar alternatief. Je hebt dan de vele voordelen van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een moment dat jou uitkomt. De meeste boodschappen zoals Katenspek tot Indiase mix en alles van merken als Zijerveld en Jacob’s Creek, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Let op: ontbreekt het je aan tijd? Scoor dan een ambachtelijke maaltijd als Lentesalade met witte asperges en Hollandse garnalen, Spaghetti bolognese of Broodje Parmaham. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Eynatten

Leave a Comment