boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Evregnies

Zoek je de beste supermarkt in Evregnies? Uitzoeken welke supermarkt nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier vind je vergelijkingen en informatie wat betreft supermarkten in Evregnies. Probleemloos boodschappen als bijv. Hartig, Thee en Koolzuurhoudend of boodschappen van merken als St Dalfour en Multigyn via internet bestellen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook meer gegevens over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? En vaak ook: gemiddeld zo’n 12 bezoekjes per maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €22,50 per bezoek. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Al honderden Nederlanders doen hun aankopen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Benieuwd welke super vandaag open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina vind je alle supermarkten in jouw omgeving. Selecteer een winkel en spot alles wat je moet weten. [jobs location=Evregnies-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Evregnies

Welke supermarkt is nu geopend in Evregnies?

Op dit moment boodschappen doen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment open? Gelukkig: de supers hier hebben flexibele openingstijden. Bij afdelingen van Coop, Albert Heijn, Jumbo, Spar maar ook Aldi en/of Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Hoogvliet. Met name bij de grote filialen. Vaak kan je daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze supermarkt-zoeker tref je alle supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op een van de supers en check of de super de deuren geopend heeft. Dicht? Niet getreurd. Jij kan de hele dag door boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Zie het blok hiernaast. Zie ook onze blog over Supermarkt evelette

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Evregnies?

Een gesloten supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Dankzij het internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Henegouwen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Grote koeken en Roomboter van merken als Beneful of Bonomel handig bij jou afgeleverd aan huis. Wat kan er prettiger zijn? Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel aanbieders heb jij de boodschappen verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supermarkten

Vind openingstijden

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Mis dit niet: → Zoek online supermarkten in de provincie Henegouwen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt eugies.

Pick Up Point Evregnies

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Evregnies erg relevant voor jou. Jij gebruikt dan de vele voordelen van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Tandpasta t/m Kerrie en boodschappen van welbekende merken als Ogio en Leerdammer, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Goed om te weten: schiet koken er bij jou vaak in? Koop dan zo’n kant-en-klaar maaltijd als Zeeuwse waterzooi met zeekraal, Gebakken zalmfilet met citroen-botersaus, botergroenten en gekookte aardappelen of Broodje Kip / Honing Mosterd Salade. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en geniet van een heerlijk diner.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Evregnies

Leave a Comment