boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Evegnée

Boodschappen doen bij een supermarkt in Evegnée? Nieuwsgierig welke super nu open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina lees jij alle relevante info betreffende supermarkten in Evegnée. Snel en eenvoudig boodschappen zoals bijvoorbeeld Cornflakes, Anti-kalkmiddel en Aardappelschotel of artikelen van erkende merken als Yes to en Federico Paternina via internet inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook bruikbare details over de nieuwe hype: online je boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer meer dan 100 bezoekjes per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €25 tot €30 per aankoop. Een hype is momenteel de internet-supermarkt. Meer en meer supermarkt-bezoekers gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Benieuwd welke supermarkt vanavond nog open is? Waar kan ik met de feestdagen terecht?En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan bekijk je de supers. Maak een keuzen uit de shops en vind alle informatie. [jobs location=Evegnée-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Evegnée

Welke supermarkt is nu geopend in Evegnée?

Snel belangrijke boodschappen nodig? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: de supers hier hebben prettige openingstijden. Bij filialen van Coop, Spar, Plus, Albert Heijn en bijvoorbeeld Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde verhaal voor filialen van Dirk. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Selecteer een supermarkt en ontdek op dit moment open is. Ben je al te laat? Geen nood. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Meer weten? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkt etikhove

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Evegnée?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Op je smartphone of computer bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In en rondom Luik merken we een groeiend aantal boodschappen bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Garen en/of Jam van welbekende merken als Le Monferrine of Tomatin lekker makkelijk bij jou afgeleverd aan huis. Hoe handig is dat? Jij kiest zelf: de bezorgservice of het pick-up point. Dikwijls heb je alle boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind en vergelijk alle supers

Check de openingstijden

Boodschappen webshops

Online aanbiedingen bekijken

* Goed om te weten: → Kijk naar online supermarkten in de buurt van Luik. Of lees meer over Online supermarkt estinnes-au-val.

Pick Up Point Evegnée

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Evegnée een prima methode. Je maakt dan gebruik van de handigheid van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen wanneer jij wilt. Eigenlijk alle producten als Lemon t/m Snack en goederen van erkende merken als Galilei en Goblet, pik jij vaak gratis op bij het supermarkt afhaalpunt. Handig: houd je niet van koken? Scoor dan een ambachtelijke maaltijd als Gestoomde poon met prei en tomaat, Hachee met rode kool en gekookte aardappelen of Broodje Cranberry Paté. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en smullen maar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Evegnée

Leave a Comment