boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Etterbeek

Een supermarkt bezoeken in Etterbeek? Direct achterhalen super nu geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder vind je de meeste feiten m.b.t. supermarkten in Etterbeek. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen zoals bijv. Jam, Vrouwenongemakken en ovulatie en Tomatensoep of artikelen van geliefde merken als Dylon en Topking op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook bruikbare nieuwsberichten over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 keer per week We spenderen gemiddeld €25 per bestelling. Een interessante trend is daarnaast online boodschappen bestellen. Een groeiend aantal mensen maken er gebruik van, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Wil jij weten welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op zondag boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Beneden tref je de winkels. Maak een keuzen uit de shops en check praktische details. [jobs location=Etterbeek-Brussels Hoofdstedelijk gewest]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Etterbeek

Welke supermarkt is nu open in Etterbeek?

Meteen een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Ideaal: de supers in deze regio werken met prettige openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Albert Heijn, Jumbo, Spar of bijv. Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit geldt ook voor onder andere Dekamarkt. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Op reguliere dagen kan jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze supermarkt-zoeker kun je supermarkten bekijken in de regio. Klik op een van de supers en ontdek op dit moment open is. Niet meer open? Niet getreurd. Je kan nu 24/7 gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkt estinnes-au-val

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Etterbeek?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Brussels Hoofdstedelijk gewest constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Indiase mix en/of Peuter van erkende merken als Bastogne en Meerendal lekker makkelijk bij jou afgeleverd aan huis. Een uitkomst voor velen! Vaak kies je zelf tussen de bezorgservice of het pick-up point. Dikwijls heb je alle (verse) boodschappen binnen 24 uur in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen webshops

Check de beste aanbiedingen

* Mis dit niet: → Vind online supermarkten in en rondom Brussels Hoofdstedelijk gewest. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt estaimpuis.

Pick Up Point Etterbeek

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? Kies dan voor een pick-up point in Etterbeek ideaal voor jou. Je geniet dan van de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een door jou gekozen moment. Alles wat je nodig hebt, van Tandpasta t/m Verband en goederen van topmerken als Casal Mendes en Player’s, haal je zelf af bij het supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een koelverse maaltijd als Venkelsoep met Hollandse garnalen, Kippenbout in jus of Broodje Grillworst. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Etterbeek

Leave a Comment