boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ettelgem

Op zoek naar een supermarkt in Ettelgem? Uitzoeken welke supermarkt nu open is, of waar een koopzondag is? Hieronder vind je alle belangrijke details rondom supermarkten in Ettelgem. Meteen boodschappen als bijvoorbeeld Burgers, Elektrisch en Honing of boodschappen van erkende merken als Parissa en Nutrilon online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook uitgebreide data over de nieuwste trend: online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. En vaak ook: gemiddeld zo’n 10 – 12 keer per maand De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €35 tot €40 per bezoekje. Populair is op dit momentook online boodschappen doen. Opvallend veel mensen gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt(en) nu open is? Bij wie kan ik op zondagen de boodschappen bestellen? En niet te vergeten: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Beneden ontdek je alle supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Ettelgem-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ettelgem

Welke supermarkt is nu geopend in Ettelgem?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag open? Gelukkig: de lokale supermarkten hanteren vrij lange openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Spar, Coop, Plus maar ook Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde verhaal voor winkels als Dirk. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Bovenaan deze pagina zoek je de supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op jouw voorkeur en check of de super de deuren geopend heeft. Dicht? Maak je niet druk. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Werkt dat ook voor mij? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt estinnes-au-mont

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Ettelgem?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de regio West-Vlaanderen vinden we meer en meer bezorgdiensten. Alle boodschappen als Katenspek en maaltijd mixen van geliefde merken als Ambi Pur en Daily Organic op een door jou gekozen moment aan huis bezorgd. Dat is toch geweldig? Jij kiest zelf: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Vaak heb je je bestelling voordelig en snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Webshops van supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Hint: → Zoek online supermarkten in de buurt van West-Vlaanderen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt estaimbourg.

Pick Up Point Ettelgem

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorger? In dat geval is een pick-up point in Ettelgem ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van het comfort van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen wanneer jij wilt. Alle boodschappen, van Tomatensoep tot Keelpastilles en spullen van onder andere Moksi Patoe en Illy, kun je gemakkelijk afhalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Mis dit niet: houd je niet van koken? Ga in dat geval voor een warme maaltijd als Pijlinktvis gevuld met pijnboompitten, Hollandse hachee of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. 10 minuutjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Ettelgem

Leave a Comment