boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ethe

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Ethe? Uitzoeken welke supermarkt vandaag geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op Supermarktvergelijken.com lees jij alle belangrijke feiten wat betreft supermarkten in Ethe. Lekker makkelijk boodschappen zoals bijv. Peterselie, Kokosbrood en Tarwebrood of producten van topmerken als Van Delft en Tyskie op internet kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je leest hier ook up-to date nieuwsberichten over de nieuwe hype: online boodschappen bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 tot 3 maal per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 per bezoek. Een hype is momenteel zeker ook de online supermarkt. Opvallend veel mensen gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen boodschappen doen? Ook interessant: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder vind je alle supermarkten in jouw omgeving. Tik op een zaak naar keuzen en check praktische details. [jobs location=Ethe-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ethe

Welke supermarkt is nu geopend in Ethe?

Vandaag nog een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over vrij lange openingstijden. Bij afdelingen van Spar, Coop, Albert Heijn, Plus of bijv. Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Dekamarkt. Met name bij de grote filialen. Standaard kan jij hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze zoekfunctie vind je supermarkten die vlakbij zijn. Klik op jouw voorkeur en bekijk op dit moment open is. Gesloten? Geen nood. Je kan nu 24/7 gewoon online boodschappen doen. Meer weten? Lees verderop meer over deze service. Check ook alles over Supermarkt estaimpuis

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Ethe?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de omgeving van Luxemburg vinden we meer en meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. De meeste artikelen als keukenrol en/of Tomatensoep van erkende merken als Genuine en Genuine vlug en voordelig thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Het is jouw feestje: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij de meeste supers heb jij alle (verse) boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De pluspunten van de supermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Alle internet supermarkten

Online aanbiedingen bekijken

* Advies: → Zoek online supermarkten in de streek Luxemburg. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt essen.

Pick Up Point Ethe

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Ethe erg relevant voor jou. Jij gebruikt dan de pluspunten van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Roerbak tot Spread en boodschappen van erkende merken als Aquafresh en Busnel, haal je moeiteloos op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: chronisch tijdgebrek? Koop dan zo’n magnetronmaaltijd als Bruschetta Nicoise, Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes of Broodje Panini Salami. Koken is niet nodig, even opwarmen en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Ethe

Leave a Comment