boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Esneux

Op zoek naar een supermarkt in Esneux? Wil je weten welkesuper op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina vind je alle handige details m.b.t. supermarkten in Esneux. Probleemloos boodschappen als Wokschotels, Tomaten en Kipnuggets of boodschappen van merken als Belle-Vue en Icelandic via internet inkopen en bezorgen? Jij checkt hier ook handige informatie over de nieuwste trend: online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 tot 3 maal per week De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per aankoop. Wat sterk in opkomst is, is de supermarkt waar je online kan bestellen. Opvallend veel consumenten gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt nu open is? Bij wie kan ik op zondag boodschappen doen? Ook interessant: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Beneden doorzoek je de lokale supers. Kies een winkel en spot alles wat je moet weten. [jobs location=Esneux-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Esneux

Welke supermarkt is nu open in Esneux?

Direct boodschappen doen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag open? Goed nieuws: de supers in deze regio werken met prettige openingstijden. Bij winkels van Plus, Albert Heijn, Spar, Coop en natuurlijk Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Jan linders. En dan vooral de winkels op A-locaties. Vaak kan je daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven vind je supermarkten in de regio. Klik op jouw voorkeur en check of de super de deuren geopend heeft. Dicht? Niet getreurd. Je kunt – wanneer jij dat wil – online boodschappen doen.Kan ik dat ook? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt erquennes

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Esneux?

Een gesloten supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik vind je steeds meer opties voor supers die bij je thuiskomen. De meeste artikelen als Ham en Koude borrelhapjes van welbekende merken als Daktarin of Van Nelle zonder problemen laten bezorgen wanneer jij wil. Wat kan er prettiger zijn? Je kan zelfs kiezen tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel internet-supers heb je alle (verse) boodschappen de volgende dag in huis.

De pluspunten van de supermarkt aan huis

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen webshops

Vind de voordeligste supermarkt

* Let op: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt erpion.

Pick Up Point Esneux

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de service aan huis? Dan is de optie voor een pick-up point in Esneux een uitkomst. Je maakt dan gebruik van het grote gemak van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Kaasbroodjes tot Pinda’s en noten en boodschappen van merken als Timson en Mas Compagne, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: ontbreekt het je aan tijd? Koop dan zo’n magnetronmaaltijd als Gegratineerde zalm met spinazie, Kipragout met Parijse wortelen of Broodje Jonge Kaas. Koken is niet nodig, even opwarmen en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Esneux

Leave a Comment