boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Erpent

Boodschappen doen bij een supermarkt in Erpent? Uitzoeken welke supermarkt vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Onderaan de pagina vind je de meeste info m.b.t. supermarkten in Erpent. Direct boodschappen zoals Rosti, Poetsmiddel en Aardappelen en groente en fruit of items van erkende merken als Lactacyd en Carbonell online bestellen en bezorgen? Je vindt daar ook uitgebreide gegevens over de trends rondom de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 10 bezoeken in de maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per bezoekje. Wat jij eens moet proberen is zeker ook de online supermarkt. Al duizenden huishoudens kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke winkels kan ik op zondag mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Beneden check je de regionale supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en zoek naar meer details. [jobs location=Erpent-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Erpent

Welke supermarkt is nu geopend in Erpent?

Vanmiddag of vanavond nog een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Pluspunt: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Coop, Spar, Plus of bijv. Aldi en/of Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Ook het geval voor supers als Hoogvliet. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en raadpleeg of de super momenteel open is. Gesloten? Geen paniek! Jij kan de hele dag door gewoon online boodschappen doen. Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Lees ook meer over Supermarkt erneuville

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Erpent?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In en rondom Namen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Groentesoep en Roomboter van erkende merken als Cafeclub of Casillero del Diablo eenvoudig aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Kies zelf voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij de boodschappen binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

Check de openingstijden

Ook de online supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Goed om te weten: → Check alle online supermarkten in de provincie Namen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt erezee.

Pick Up Point Erpent

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Erpent wat voor jou. Je hebt dan het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Cassis t/m Gele rijst en goederen van A-merken als Unirice en Mommessin, haal je moeiteloos op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Tip van onze kant: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Geroosterde wijting met knoflooksaus, Aardappelpannenkoeken of Rode bieten met een speklap en jus. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Erpent

Leave a Comment