boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ernonheid

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Ernonheid? Uitzoeken welke super vandaag geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Onderaan de pagina vind jij alle belangrijke feiten met betrekking tot supermarkten in Ernonheid. Wil jij boodschappen als bijvoorbeeld Nagelverzorging, Scheergel en Zonnebrandcrème of boodschappen van erkende merken als Bieze en Curator via internet inkopen en bezorgen? Je vindt daar ook alle nieuwsberichten over opties m.b.t. online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 10 bezoeken in de maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €27,50 per aankoop. Populair is op dit momentde supermarkt waar je online kan bestellen. Opvallend veel supermarkt-bezoekers gebruiken de online supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij welke supers kan ik op een feestdag boodschappen doen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina bekijk je alle supermarkten in jouw omgeving. Selecteer een winkel en zoek naar praktische details. [jobs location=Ernonheid-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ernonheid

Welke supermarkt is nu open in Ernonheid?

Op dit moment een supermarkt vinden om te shoppen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Pluspunt: de meeste winkels hier beschikken over vrij lange openingstijden. Bij filialen van Spar, Albert Heijn, Coop, Jumbo of bijv. Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor winkels als Dirk. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Vaak kan je daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken die vlakbij zijn. Tik op een super en ontdek of de super momenteel open is. Dicht? Schrik niet. Je kunt – wanneer jij dat wil – gewoon online boodschappen doen. Kan ik dat ook? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt erembodegem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Ernonheid?

Sta je voor een dichte supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. In en rondom Luik vinden we meer en meer boodschappen bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Rundergehakt of Patatkruiden van vertrouwde merken als Pure Plus of Del Monte supersnel bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Vaak kies je zelf tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Dikwijls heb je alle boodschappen voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vergelijk alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar geld op je boodschappen

* Advies: → Vind online supermarkten in de regio Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt erbaut.

Pick Up Point Ernonheid

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Ernonheid een uitkomst. Jij benut dan de vele voordelen van online bestellen, en je haalt de boodschappen af als jou het uitkomt. Alles van Chili t/m Voetverzorging en artikelen van betrouwbare merken als Blue Band of Dark and Lovely, haal je moeiteloos op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Tip van onze kant: geen tijd om te koken? Kies dan ook voor een warme maaltijd als Haringtartaar met tomaat en lente-ui, Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen of Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en geniet van een heerlijk diner.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Ernonheid

Leave a Comment