boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Erneuville

Op zoek naar een supermarkt in Erneuville? Nieuwsgierig welke supermarkt op dit moment open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier tref jij de meeste gegevens wat betreft supermarkten in Erneuville. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als Granaatappel en passiefruit, Lemon en Mangosap of producten van A-merken als Silvo en K2R via internet inkopen en bezorgen? Je treft hier ook alle gegevens over de nieuwe hype: online boodschappen bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 12 bezoekjes per maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 per bestelling. Wat sterk in opkomst is, is de internet-supermarkt. Een groeiend aantal mensen maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt(en) nu open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op een feestdag terecht?En niet onbelangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Zometeen doorzoek je de winkels. Klik op een shop en spot alles wat je moet weten. [jobs location=Erneuville-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Erneuville

Welke supermarkt is nu open in Erneuville?

Op dit moment een supermarkt vinden om te shoppen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met ruime openingstijden. Bij afdelingen van Spar, Albert Heijn, Jumbo, Plus maar ook Lidl en de Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Ekoplaza. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Meestal kan je hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Bovenaan deze pagina tref je alle supermarkten in de regio. Klik op jouw voorkeur en ontdek of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Niet meer open? Dat is niet onoverkomelijk. Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. Meer info? Lees er hiernaast meer over. Ook interessant: Supermarkt ere

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Erneuville?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Rondom Luxemburg zijn er steeds meer bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Koffie pads en/of Stroop van top-merken als Blistex of Natterman simpelweg thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Jij kiest zelf: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel supers heb je je bestelling binnen 24 uur in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind en vergelijk alle supers

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar geld op je boodschappen

* Hint: → Vergelijk alle online supermarkten in de regio Luxemburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt eprave.

Pick Up Point Erneuville

Direct online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de service aan huis? Dan is de optie voor een pick-up point in Erneuville erg relevant voor jou. Je geniet dan van de voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op wanneer jij wilt. Boodschappen zoals Honing t/m Schriften en notitieOverige en spullen van erkende merken als Val Grande en Rivella, haal jij gewoon af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Hint: chronisch tijdgebrek? Probeer daarvoor zo’n kant-en-klaar maaltijd als Wrapmandje met Hollandse garnalen, Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst of Broodje Creme Paté. Koken is niet nodig, even opwarmen en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Erneuville

Leave a Comment