boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ernage

Op zoek naar een supermarkt in Ernage? Nieuwsgierig welke supermarkt vandaag geopend is, of waar een koopzondag is? Hieronder tref je alle belangrijke details wat betreft supermarkten in Ernage. Nu boodschappen als bijvoorbeeld Koude borrelhapjes, Producten voor baby en kinderen en Boter of artikelen van A-merken als Safari en Jogurt via internet bestellen en bezorgen? Je vindt hier ook up-to date details over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 10 bezoeken in de maand. We spenderen gemiddeld €35 tot €40 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentboodschappen kopen bij de online super. Opvallend veel huishoudens gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke super vandaag open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen shoppen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Onderaan doorzoek je de lokale supers. Klik op een shop en spot belangrijke gegevens. [jobs location=Ernage-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ernage

Welke supermarkt is nu open in Ernage?

Snel boodschappen inslaan? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Ideaal: de supers hier hebben flexibele openingstijden. Bij filialen van Coop, Plus, Jumbo, Albert Heijn en bijvoorbeeld Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Jan linders. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Hierboven kun je supermarkten bekijken in de regio. Selecteer een supermarkt en check of de winkel nu geopend is. Niet meer open? Geen nood. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer info? Lees verderop meer over deze service. Bekijk ook alle info over Supermarkt erbisoeul

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Ernage?

Sta je voor een dichte supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Rondom Namen vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Schoonmaakdoekjes en/of Zonnebrandcrème van bijvoorbeeld Aleve of Château Tour Canon probleemloos thuis afgeleverd. Wie wil dat nu niet? Jij kiest zelf: de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel supers heb je jouw order verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Vind de voordeligste supermarkt

* Goed om te weten: → Check alle online supermarkten in de streek Namen. Lees nu ook alles over Online supermarkt eppegem.

Pick Up Point Ernage

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? Dan is een supermarkt pick-up point in Ernage wat voor jou. Je maakt dan gebruik van het comfort van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op wanneer jij wilt. De meeste boodschappen zoals Knoflook t/m Peuter en producten van merken als Steenland en Tai Ming, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Hint: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n warme maaltijd als Gegrilde langoustines met citroenpartjes, Kipschnitzel of Broodje Kip / Honing Mosterd Salade. Koken is niet nodig, even opwarmen en dan alleen nog even de tafel dekken.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Ernage

Leave a Comment