boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Erezée

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Erezée? Uitzoeken welke supermarkt op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website vind je alle handige feiten m.b.t. supermarkten in Erezée. Lekker makkelijk boodschappen als Koffie, Vissticks en Muisjes of boodschappen van vertrouwde merken als De Molen en Italiano online kopen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook bruikbare informatie over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 bezoeken in de maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €35 tot €40 per boodschappenlijstje. Wat sterk in opkomst is, is de internet-supermarkt. Opvallend veel Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Wil jij weten welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik met kerst of pasen mijn boodschappen inslaan? En niet onbelangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Onder deze pagina bekijk je de regionale supermarkten. Kies een winkel en spot praktische details. [jobs location=Erezée-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Erezée

Welke supermarkt is nu open in Erezée?

Meteen boodschappen doen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: de supers hier hebben prettige openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Plus, Spar, Coop en bijvoorbeeld Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Handig: je kunt daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Bovenaan deze pagina ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Tik op een super en achterhaal de actuele openingstijden.Niet meer open? Geen paniek! Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt eprave

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Erezée?

Sta je voor een dichte supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Luxemburg vinden we meer en meer bezorgservices. De meeste artikelen als Badparels/ badbal of Afbak croissants van vertrouwde merken als Popla en Miles Mossop binnen 24 uur thuis afgeleverd. Wie wil dat nu niet? De keuze is aan jou: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Niet zelden heb jij alle boodschappen de volgende dag in huis.

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind alle belangrijke supers

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Niet vergeten: → Bezoek direct online supermarkten in de provincie Luxemburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt ensival.

Pick Up Point Erezée

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? In dat geval zijn de pick-up points in Erezée een uitkomst. Jij benut dan de pluspunten van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Diepvriesspinazie t/m Kerriesoep en producten van topmerken als Efepasa of Four Roses, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt ophaalpunt. Tip van onze kant: houd je niet van koken? Koop dan zo’n vriesverse maaltijd als Gerookte palingsalade met pasta en asperges, Reepjes kalkoenvlees in saus of Zomerzuurkool met casselerrib. Koken is niet nodig, even opwarmen en dan alleen nog even de tafel dekken.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Erezée

Leave a Comment