boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Eprave

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Eprave? Benieuwd welke supermarkt vandaag open is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina vind jij alle relevante informatie betreffende supermarkten in Eprave. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als bijv. Groenten, Kruidenmixen en Kledinghangers of producten van vertrouwde merken als Les Fiefs deLagrange en Colle del Principe via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook praktische nieuwsberichten over de nieuwe hype: online boodschappen bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 bezoeken in de week. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €27,50 per aankoop. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer consumenten maken er gebruik van, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Meer weten over welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij wie kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina tref je de winkels. Tik op een zaak naar keuzen en doorzoek alles wat je moet weten. [jobs location=Eprave-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Eprave

Welke supermarkt is nu geopend in Eprave?

Op dit moment belangrijke boodschappen nodig? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Handig: de meeste winkels hier beschikken over klantvriendelijke openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Plus, Spar, Coop maar ook Lidl en/of Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde verhaal voor supermarkten als Dekamarkt. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten in de regio. Klik op een van de supers en lees meer over op dit moment open is. Gesloten? Geen paniek! Je kan nu 24/7 boodschappen doen via internet. Kan ik dat ook? Rechts tref je aanvullende details. Zie ook onze blog over Supermarkt engis

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Eprave?

Sta je voor een dichte supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Rondom Namen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Aardappelpartjes of Vlekverwijderaars van welbekende merken als Boska en Meestersap voordelig thuis afgeleverd. Wie wil dat nu niet? Het is jouw feestje: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel internet-supers heb je de aankopen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar op de kassabon

* Niet vergeten: → Bekijk online supermarkten in de streek Namen. Of lees meer over Online supermarkt ename.

Pick Up Point Eprave

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Eprave wat voor jou. Jij gebruikt dan de vele voordelen van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen wanneer jij wilt. Alle boodschappen, van Schoonmaakdoekjes t/m Pizzabodems en producten van topmerken als La Barbera of Dobbeldusch, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Niet vergeten: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n koelverse maaltijd als Asperge-vis festijn, Gepocheerde koolvisfilet met mosterdsaus, sperziebonen en aardappelpuree of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Een paar minuten opwarmen, en smullen maar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Eprave

Leave a Comment