boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Eppegem

Boodschappen doen bij een supermarkt in Eppegem? Wil je weten welkesupermarkt vandaag open is, of welke op zondag open zijn? Onderaan de pagina vind je alle relevante data wat betreft supermarkten in Eppegem. Meteen boodschappen als bijvoorbeeld Pizza’s, Vuilniszakken en Soep of items van geliefde merken als Kroon van Oranje en Yanco online inkopen en bezorgen? Je leest hier ook handige gegevens over de trends rondom boodschappen doen bij de online supermarkt en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per bezoekje. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Meer en meer consumenten bestellen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik op zondag shoppen? En welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Onder deze pagina check je supers bij jou in de buurt. Kies een winkel en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Eppegem-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Eppegem

Welke supermarkt is nu open in Eppegem?

Meteen de supermarkt bezoeken? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu geopend? Ideaal: veel shops in de omgeving hebben zeer aangename openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Albert Heijn, Spar, Plus en natuurlijk Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde geldt voor supers als Hoogvliet. Met name bij de grote filialen. Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Scroll naar boven, daar vind je supermarkten die vlakbij zijn. Klik op jouw voorkeur en achterhaal op dit moment open is. Is de super al dicht? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Meer weten? Lees er hiernaast meer over. Ook interessant: Supermarkt enghien-edingen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Eppegem?

Een gesloten supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de regio Vlaams Brabant vind je steeds meer opties voor supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle denkbare boodschappen zoals Vogel en/of Ketjap van top-merken als Ciroc of Venco simpel en snel aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Vaak kies je zelf tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Dikwijls heb je je bestelling razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind en vergelijk alle supers

Vind openingstijden

Boodschappen webshops

Vind de voordeligste supermarkt

* Advies: → Zoek online supermarkten in de regio Vlaams Brabant. Of lees meer over Online supermarkt emptinne.

Pick Up Point Eppegem

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Eppegem een bruikbaar alternatief. Jij gebruikt dan het comfort van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Slapen en rust tot Eau de toilette en producten van erkende merken als Vegetarische visboer en Fanta, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Mis dit niet: heb je weinig tijd? Scoor dan een kant-en-klaar maaltijd als Kabeljauwpakketjes met tomaten-mozzarellasalade, Groentemix, kormasaus, basmatirijst of Asperge beenham schotel. 10 minuutjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Het kost je amper tijd
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Eppegem

Leave a Comment