boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ensival

Een supermarkt bezoeken in Ensival? Direct achterhalen super nu open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Onderaan de pagina vind je alle handige gegevens met betrekking tot supermarkten in Ensival. Snel en eenvoudig boodschappen als bijv. Groentebouillon, Inlegzool en Zonnebloemolie of boodschappen van merken als La Cuvee en Vondeling via internet bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook actuele data over de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 120 bezoeken per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €27,50 per winkelbezoek. Populair is op dit momentook online boodschappen doen. Meer en meer supermarkt-bezoekers doen hun aankopen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Wil jij weten welke super de komende uren geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondagen shoppen? Ook interessant: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?In het midden van de pagina check je alle supermarkten in jouw omgeving. Kies een winkel en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Ensival-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ensival

Welke supermarkt is nu geopend in Ensival?

Direct boodschappen doen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment open? Gelukkig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans ruime openingstijden. Bij bedrijven als Plus, Spar, Coop, Jumbo en Aldi en de Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde verhaal voor winkels als Dirk. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Bovenaan deze pagina kan jij supermarkten spotten in de regio. Tik op een super en check of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Niet meer open? Maak je niet druk. Je kunt op jouw tijd online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Bekijk ook alle info over Supermarkt ename

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Ensival?

Is de winkel niet geopend? Probeer dan eens online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de buurt van Luik kun je kiezen uit meerdere supers die thuisbezorging bieden. De meeste artikelen als Biscuit en Leverpastei van geliefde merken als Master en Pallazzone wanneer jij wil laten bezorgen wanneer jij wil. Een uitkomst voor velen! Het is jouw feestje: de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij je bestelling verrassend snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind alle belangrijke supers

Vind openingstijden

Supermarkt webwinkels

Online aanbiedingen bekijken

* Mis dit niet: → Bekijk online supermarkten in de omgeving van Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt emelgem.

Pick Up Point Ensival

Direct online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de service aan huis? In dat geval zijn de pick-up points in Ensival ideaal voor jou. Je hebt dan de voordelen van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point wanneer jij wilt. De meeste boodschappen zoals Baby tot Pijnstillers en producten van onder andere Candyman en Van Oers, pik jij vaak gratis op bij het supermarkt afhaalpunt. Let op: ontbreekt het je aan tijd? Koop dan zo’n ambachtelijke maaltijd als Pasta met gamba’s en pastis, Rundergehaktbal, bloemkool met saus en gekookte aardappelen of Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en je kan al aan tafel gaan.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Ensival

Leave a Comment