boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Emptinne

Een supermarkt bezoeken in Emptinne? Nieuwsgierig welke supermarkt vandaag geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hier vind je vergelijkingen en details m.b.t. supermarkten in Emptinne. Probleemloos boodschappen als bijv. Wax, Boodschappentas en Buitenlands of artikelen van geliefde merken als Canadian Club en Westmalle online kopen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook handige details over online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 tot 3 maal per week We spenderen gemiddeld €22,50 per bezoekje. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Al honderden boodschappers kopen de boodschappen online, en kiezen voor thuisbezorging. Meer weten over welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij wie kan ik met de feestdagen mijn boodschappen inslaan? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?In het midden van de pagina ontdek je supermarkten in jouw eigen regio. Maak een keuzen uit de shops en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Emptinne-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Emptinne

Welke supermarkt is nu open in Emptinne?

Snel de supermarkt bezoeken? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met ruime openingstijden. Bij filialen van Plus, Jumbo, Spar, Coop en Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Handig: je kunt daar tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Maak een keuze en lees meer over de actuele openingstijden.Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Ook interessant: Supermarkt elversele

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Emptinne?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Namen constateren we opvallend veel boodschappen bezorgdiensten. Alle producten als Zonnebrandcrème en Volkoren vlees van top-merken als Arette of Ganda gemakkelijk thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? Het is jouw feestje: de bezorgservice of het pick-up point. Bij de meeste supers heb jij je bestelling verrassend snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vergelijk alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Boodschappen winkels online

Online aanbiedingen bekijken

* Mis dit niet: → Vergelijk alle online supermarkten in de buurt van Namen. Of bekijk handige info over Online supermarkt elsenborn.

Pick Up Point Emptinne

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Emptinne een uitkomst. Je geniet dan van het gemak van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Muesli tot Aftersun en producten van A-merken als Sierra en Ame, kun je zonder kosten ophalen bij het supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: heb je weinig tijd? Scoor dan een vriesverse maaltijd als Rolletjes van tongschar met paddenstoelen en kervel, Macaronischotel bolognese of Broodje Rookvlees. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Emptinne

Leave a Comment