boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Emines

Meteen shoppen bij een supermarkt in Emines? Benieuwd welke super nu open is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina tref je alle handige informatie over de supermarkten in Emines. Wil jij boodschappen zoals bijvoorbeeld Vla, Fricandeau en Lucifers of boodschappen van welbekende merken als Healthy Boy en Herome online bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook alle details over de trends rondom online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per winkelbezoek. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Steeds meer Nederlanders kopen de boodschappen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op een feestdag boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Hieronder tref je de supers. Maak een keuzen uit de shops en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Emines-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Emines

Welke supermarkt is nu geopend in Emines?

Vandaag nog de supermarkt bezoeken? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Plus, Spar, Jumbo en bijvoorbeeld Lidl en Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde geldt voor filialen van Ekoplaza. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Vaak kan je daar tot laat in de avond nog shoppen. Scroll naar boven, daar vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Tik op een super en ontdek of de winkel open is of niet. Ben je al te laat? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen doen via internet. Hoe dat werkt? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt elverdinge

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Emines?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de regio Namen vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Kipcorn en Gekookte worst van geliefde merken als Argal of Wees wanneer het jou uitkomt bij jou afgeleverd aan huis. Wat kan er prettiger zijn? Jij kiest zelf: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Niet zelden heb jij de aankopen voordelig en snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Bekijk alle acties

* Tip: → Bezoek direct online supermarkten in de omgeving van Namen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt elsegem.

Pick Up Point Emines

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Emines ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van de voordelen van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Cornflakes tot Servetten en alles van merken als Pastificio en Pickwick, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Misschien relevant voor jou: geen tijd om te koken? Bestel dan een magnetronmaaltijd als Kabeljauwmoten met kruidenboter, Champignonsoep met rundvlees of Broodje Spianata Romana. Een paar minuten opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Emines

Leave a Comment