boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Emelgem

Een supermarkt bezoeken in Emelgem? Uitzoeken welke super nu open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website lees jij alle handige details rondom supermarkten in Emelgem. Moeiteloos boodschappen zoals Cadeauverpakking, Geitenmelk en Pilsener bier of producten van merken als Jamie Oliver en La Palma op internet kopen en bezorgen? Je vindt hier ook handige details over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De supermarktbon ligt al gauw op €25 per bezoekje. Populair is op dit momentboodschappen kopen bij de online super. Meer en meer boodschappers doen hun aankopen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Weten welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondagen boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina vind je de lokale supers. Kies een winkel en zoek naar alle informatie. [jobs location=Emelgem-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Emelgem

Welke supermarkt is nu open in Emelgem?

Meteen een supermarkt vinden om te shoppen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Een groot voordeel: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij filialen van Plus, Spar, Coop, Albert Heijn en natuurlijk Lidl en Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Dirk. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Scroll naar boven, daar zoek je de supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op jouw voorkeur en lees meer over op dit moment open is. Gesloten? Geen paniek! Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. Kan ik dat ook? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt elsene

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Emelgem?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. Om en nabij West-Vlaanderen constateren we opvallend veel supers die thuisbezorging bieden. Alle boodschappen als Spareribs of Enveloppen van top-merken als Genuine of Bedo zonder problemen bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Kies zelf voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Meesetal heb jij de gehele bestelling voordelig en snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Vind openingstijden

Boodschappen winkels online

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Bekijk online supermarkten in de regio West-Vlaanderen. Lees nu ook alles over Online supermarkt elouges.

Pick Up Point Emelgem

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Emelgem een bruikbaar alternatief. Je hebt dan het gemak van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles wat je nodig hebt, van Handcreme t/m Diepvries soepen en spullen van geliefde merken als Peppa of Majid, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Let op: schiet koken er bij jou vaak in? Koop dan zo’n ambachtelijke maaltijd als Haringclub met avocadomayo en krokante bacon, Champignon omelet of Broodje Warme Brie. Een paar minuten opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Emelgem

Leave a Comment