boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Embourg

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Embourg? Erachter komen welke supermarkt nu open is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina vind jij alle handige info over de supermarkten in Embourg. Zonder problemen boodschappen als bijvoorbeeld Memo blocs, Zakken en Vla of artikelen van betrouwbare merken als Herz en The Frozen Butcher op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook meer nieuwsberichten over de trends rondom de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 a 3 keer per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €22,50 per bestelling. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Steeds meer Nederlanders bestellen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Weten welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met kerst of pasen mijn inkopen doen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina vind je alle supermarkten in jouw omgeving. Selecteer een winkel en doorzoek alles wat je moet weten. [jobs location=Embourg-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Embourg

Welke supermarkt is nu open in Embourg?

Vandaag nog een supermarkt vinden om te shoppen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu open? Handig: de lokale supermarkten hanteren vrij lange openingstijden. Bij winkels van Coop, Albert Heijn, Jumbo, Plus en ook Lidl en Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde verhaal voor supers als Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Meestal kan je hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten in de regio. Tik op een super en raadpleeg of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Al gesloten? Schrik niet. Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Check ook alles over Supermarkt elsenborn

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Embourg?

Is de supermarkt gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de regio Luik vinden we meer en meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle denkbare boodschappen zoals Overgang of Fruithapjes van onder andere Simon Levelt en Otrivin zonder problemen thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Niet zelden heb jij je bestelling voordelig en snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Ook de online supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Tip: → Vind online supermarkten in de buurt van Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt ellikom.

Pick Up Point Embourg

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een thuisbezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Embourg erg relevant voor jou. Jij gebruikt dan de handigheid van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een moment dat jou uitkomt. Alle boodschappen, van Buikverzorging t/m Bitterbal en spullen van vertrouwde merken als Benzacare of Aicha, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Mis dit niet: schiet koken er bij jou vaak in? Koop dan zo’n magnetronmaaltijd als Palingsalade met citroendressing, Varkenslapje in jus Gestoofde prei Mini krieltjes paprika-tijm of Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Embourg

Leave a Comment